İş'te Gündem

Zorlu'da 'Cihantimur' Borsası! Aracı olan gazeteci kim?

Oğlunun karıştığı ölümlü trafik kazasıyla zor günler geçiren Bülent Cihantimur, Aci ailesiyle helalleşmeden eski eşinin ‘Yağma’ suçunu ortadan kaldırmak için harekete geçti. Eylem Tok ile ilgili haber yapan gazetecilere 250 bin TL ile 500 bin TL arasında paralar teklif ediliyor.
Zorlu'da 'Cihantimur' Borsası! Aracı olan gazeteci kim?
Haberler / MEDYA
7 Ağustos 2024 Çarşamba 10:32

Medyaradar'dan Ercan Öztürk'ün haberine göre; Bülent Cihantimur, Zorlu'da kriz masası kurmuş. Bu masanın en önemli ayaklarından bir ise eski bir belediye başkanının televizyonunda program yapan bir sunucu olmuş.  Bu arkadaşın görevi Eylem Tok ve Timur Cihantimur ile ilgili haber yapanlara ulaşmak. Herkese değil tabi... 

ŞİKAYETİNİZİ GERİ ÇEKİN SİZE İŞ KURALIM

Oğuz Murat Aci’nin oturduğu mahalleye bitişik olan Arıköy’de oturan bir vatandaştan telefon aldım. Sesi heyecanlıydı…

Bülent Cihantimur’un adamlarının iki gündür köyde olduklarını söylüyordu… ‘’Aci ailesi Gümüşdere’de oturuyor. Arıköy ne alaka?’ sorusunu sordum. 

Telefonun ucundaki kişi başladı anlatmaya, ‘’Oğuz Murat Aci’nin eşi ArıköyLü. Kazada yaralananlar Arıköy’de oturuyor. Hepsi de birbirine akraba. Bülent Cihantimur’un aracı gönderdiği kişi bu köyde sözü geçen bir dayıya ulaşıyor. O dayıdan kazada yaralananlarla görüşmek istediklerini, kendilerine teklif sunacaklarını söylemişler. Cihantimur’un gönderdiği aracılar bu görüşmeyi yaptıktan bir gün sonra kazada yaralananlarla bir görüşme gerçekleştirdiklerini de biliyoruz... Şikayetlerini geri çekme karşılığında onlara iş kurma sözü vermişler. Köy küçük. Bu tarz dedikodular çabuk duyuluyor. Teklifi kabul edip etmediklerini ancak şikayetlerini geri çektiklerinde göreceğiz. Sizin de haberiniz olur’’ diye konuştu.

ARKADAŞ KRİZ MASASI KURMUŞ!

İddialar ilginçti. Hemen bu telefondan sonra Oğuz Murat Aci’nin babası Özer Aci’yi aradım. İddiaları sordum. İlk önce şaşırdı. Sonra ‘’Benim duyduklarımdan daha fazlasını biliyorsun. Ben öncelikle kimseyi suçlamam, kimse hakkında da konuşmam. Bunları dedikodu olarak görüyorum. Benim buna inanmam için görmem gerekiyor. 

Bülent Cihantimur, eski eşinin ve oğlunun Amerika’da yakalanmasından sonra bir kriz masası kurmuş. Bu masada olan kişileri bilmiyorum ama basındaki algıyı lehlerine çevirmenin peşindeler. Bir de sanki tek suçlu olay yerine geç gelen ambulansmış gibi suçu ambulansa yıkmaya çalıştıklarını duyduk. Bunun üzerinde çalışıyorlarmış. 

16 yaşındaki çocuğunun altına 6-7 milyonluk araba vermesinin önemi yok. Ben başından beri durduğum yerde duruyorum. Birincisi Eylem Tok ve Timur Cihantimur burada yargılanacak. Sonra da benim evime gelip nasıl acı yaşadığımı görecek’’ diye konuştu.

EYLEM TOK TEHDİT Mİ ETTİ?

Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur’u yurtdışına kaçırmasından çok, olay yerindeki yaralıların üzerinde bulunan telefonları aldırması büyük tepkilere neden olmuştu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturmada Tok ile ilgili en büyük suçlama ‘Yağma’ oldu. 

Bülent Cihantimur’un yaralılardan şikayetlerini geri çektirmek için aracılar göndermesi ‘Eylem Tok tehdit mi ediyor*’ sorusunu akıllara getirdi. 

Eylül ayında Türkiye'ye iade edilecek olan Eylem Tok. Türkiye'de ‘Yağma’ suçundan yargılanmak istemiyor.  

Dolayısıyla Bülent Cihantimur ilk olarak bunu ortadan kaldırmak için kazada yaralananları kendisine hedef aldı. 

‘Katil annesi olmak nasıl bir duygu?’ sorusuna ‘Allahu Ekber’’ diye yanıt veren Eylem Tok bir bakmışsınız ‘Her şeyi o planladı’ diyerek eski eşini mahkemenin önüne atabilir.

Bunun için de Bülent Cihantimur’un öncelikli olarak eski eşiyle ilgili şikayetçileri ikna etmek zorunda…

ZORLU’DA CİHANTİMUR BORSASI

Bülent Cihantimur’un satranç hamleleri bununla sınırlı değil. Bir de sürekli bu cinayeti haber yapan gazetecilere ulaşmanın bir yolunu bulmuş. Bu Revna Demirören’in DHA muhabirine ‘Bunu görmeyelim’ ricası gibi değil. Tamamen duygusal…

Bülent Cihantimur kriz masası kurmuş. Bu masanın en önemli ayaklarından bir ise eski bir belediye başkanının televizyonunda program yapan bir sunucu olmuş.  Bu arkadaşın görevi Eylem Tok ve Timur Cihantimur ile ilgili haber yapanlara ulaşmak. Herkese değil tabi... 

Sosyal medyada etkileşimi çok olan kişilere ulaşıyor. Çok tatlı dilli bir arkadaş. Sosyal medya hesaplarında sürekli ‘Yanındayız Erdoğan’ paylaşımları yaptığına bakmayın. Herkesle arası iyidir.

Zorlu’da sabahtan akşama kadar hükümeti eleştiren bir gazeteciyle onu aynı masada yemek yerken görebilirsiniz.

Neyse bu arkadaş önce konuştuğu kişiyle farklı konular üzerinde konuşuyor. ‘Televizyonda bir şeyler yapalım. Seni şununla tanıştırayım’ falan. Asıl bombayı ise sona saklıyor. ‘Bülent Cihantimur paylaşımları yapma. 250 bin lira verecek’ teklifinde bulunuyor. Arkadaş bu teklife tepki gösteriyor.

Bunun üzerine çalıştığı kanalın adı gibi ‘Ak’ arkadaş, ‘Teklifi az buldu herhalde’ diyerek iki katına çıkarıyor.

Telefonun karşısındaki gazeteci sesini yükseltmeye başlayınca konuşma son buluyor.

Herkes ‘Kim bu aracı arkadaş?’ sorusunun cevabını merak ediyor. Kim olduğunu çok merak ediyorsanız Parle’ye gidin. 

Onu bir masada birileri adına aracılık yaparken görebilirsiniz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem