İş'te Gündem

Seçil Erzan, Denizbank'tan tazminat istiyor

“Özel fon” vurgunundan yargılanan Seçil Erzan, işten çıkarıldığı bankasından 23 yıllık tazminatını almak için Arabuluculuk Merkezi'ne başvurdu.
Seçil Erzan, Denizbank'tan tazminat istiyor
Haberler / İŞTEFİNANS
23 Haziran 2024 Pazar 08:32

Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında olduğu ve son olarak Fatih Terim’in de müşteki olarak eklendiği 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan eski banka müdürü Seçil Erzan ile diğer 6 sanığın yargılanması İstanbul 41’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde sürüyor.

Ünlü isimleri 'gizli fon' yöntemiyle 55 milyon dolar dolandırmakla suçlanıp tutuklanan bankacı Seçil Erzan, Çağlayan Adliyesi'ndeki Arabuluculuk Merkezi'ne başvurdu.

Haksız yere tazminatsız işten çıkarıldığını savunan Erzan, 25 Ekim 2000 ila 10 Nisan 2023 tarihleri arasında çalıştığı Denizbank'tan kıdem ve ihbar tazminatını istedi.

Erzan'ın avukatı Bülent Aybirdi, müvekkilinin 23 yıl şube müdürlüğü yaptığını belirterek, "Eğer anlaşma sağlanamazsa, İş Mahkemesi'nde işçi alacağından kaynaklı dava açılacak" dedi.

CEZAEVİNDE TEFECİ TEHDİDİ

Akşam gazetesinden Neslihan Keskin haberine göre, tutuklu olan Erzan'ın cezaevinde de tehdit edildiğini öne süren Aybirdi, şöyle konuştu:

"Kimi tefeciler Erzan'ın yanına avukatlarını göndererek tehdit etmekte; yazılı evrak almaya çalışmakta. Gerekli şikâyetleri yaptık."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem