İş'te Gündem

Ordu'da savcıya ve 9 aylık bebeğe saldırı

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli cumhuriyet savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekânda darp edildiği ortaya çıktı.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
5 Ağustos 2024 Pazartesi 23:32

Ordu Aybastı'da, tartıştığı restoran sahiplerini gözaltına aldırdığı iddia edilen Ünye Savcısı Mücahid Şamil Koca’nın şiddete uğradığına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Saldırı sırasında, savcının 9.5 aylık bebeği yere düştü alnında şişlik oluştu.

Ordu Ünye Adliyesi’nde görevli cumhuriyet savcısı Mücahid Şamil Koca, dün yemek için ailesiyle birlikte Aybastı Perşembe Yaylası’ndaki Güleç Izgara adlı mekâna gitti.

İlk olarak T24'te yer alan habere göre, mekanın dolu olmasının ardından görevliler savcı Koca’ya yarım saat sonra gelmesini söyledi.

Aynı iddiaya göre, bu sebeple mekanın sahiplerinin de aralarında olduğu 15 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre işletme sahibi Erkan ve Ercan Güleç ile çalışanlardan Abdussamed Arpacı, Savcı Koca’yı darp etti. Koca, kulağına yumruk darbesi aldı.

Kargaşa esnasında Koca’nın kayınvalidesinin kucağında bulunan dokuz aylık bebek yere düştü, bebeğin alnında şişlik oluştu.

Savcı Koca, olay ile ilgili Yücel Güleç, Ercan Güleç, Erkan Güleç ve Abdülsamet Arpacı'dan şikâyetçi oldu.

SAVCI VE AİLESİNE DARP

Ancak görüntülerin işletme sahibi tarafından kırpılarak medyaya servis edildiği ve savcının 9,5 aylık kızına fiziksel saldırıda bulunulduğu ortaya çıktı.

Yapılan açıklamada, "Haberlerde adı geçen lokantada müşteki Cumhuriyet Savcısı Mücahit Şamil Koca, ailesi ile birlikte bulunduğu sırada, yemek süresi ve oturacak masa konusunda işletme sahipleri ile konuşurken tartışma yaşamış, tartışmanın büyümesi ve lokanta dışında da devam etmesi üzerine işletme sahibi ve çalışanları savcıya saldırdı, savcı kulağından aldığı yumruk darbesiyle yaralandı, arbede esnasında savcının kayınvalidesinin kucağında bulunan bebek yere düştü ve yaralandı.

Konuyla ilgili olarak adli soruşturma başlatıldı ve işletme sahibi şüpheliler kasten yaralama suçlamasıyla gözaltına alındı" ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem