İş'te Gündem

Nevzat Aydın ile Nazım Salur birbirine girdi: 2 milyar doları kim batırdı?

Getir'in sponsoru olduğu Tottenham'a borcu olduğu haberlerini paylaşan Yemeksepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın ve Getir'in kurucusu Nazım Salur arasında sosyal medyada tartışma yaşandı.
Nevzat Aydın ile Nazım Salur birbirine girdi: 2 milyar doları kim batırdı?
Haberler / EKONOMİ
21 Mayıs 2024 Salı 21:18

Sosyal medyada laf kavgalarına sık sık şahit olsak da bu defa iki yüksek profilli kullanıcı, Nevzat Aydın ve Nazım Salur arasında bir atışma ortaya çıktı.

Aydın'ın yaptığı yoruma Salur oldukça sert bir yanıt verdi. Sosyal medya kullanıcıları ise tartışmanın devamını merakla beklemeye başladı.

İngiliz basın organlarından Sky, Premier League ekibi Tottenham Hotspurs'e sponsor olan Getir'in kulübe 5 milyon pound borcu olduğunu iddia etmişti.

Ancak bu iddialar, Getir tarafından yalanlanmıştı. Konuyla ilgili X'te bir paylaşım yapan Nevzat Aydın, Getir'in kurucusu Nazım Salur'dan beklemediği bir cevap aldı.

"Hasetliğinin de bir ölçüsü olmalı"

Nevzat Aydın paylaşımında, "Tatsız. Getir'in antrenman sponsoru olup 3 yıllık anlaşma imzaladığı Tottenham'a 5M pound borcu varmış. Türkler olarak Premier League'e de sirayet ettik." ifadelerini kullandı. 

Nazım Salur ise verdiği cevapta "Nevzat bir iş bulup kendine onunla gündem olsan. Borç falan yok. Haber asılsız. Ne kadar da seviniyorsun Getir ile ilgili olumsuz bir şey gördüğünde. Hasetliğin de bir ölçüsü olmalı." diyerek tepkisini ortaya koydu. 

2 MİLYAR DOLARI BATIRDIN

Nevzat Aydın'dan cevap gecikmedi. Aydın, verdiği cevapta "@NazimSalur Kendime göre bayağı yoğunum, sağol. İçinde olduğum sektör ile ilgili - Türkiye internet ekosistemi - bayağı flaş bir gündemsiniz bence.

Duyduklarımın veya bildiklerimin küçük bir kısmını bile yazmadım Nazım. 2 milyar $ batırdın da benim iki tane yazımı mı kaldıramadın?
Hasetlik demişsin de; onu da çok anlamadım neye haset edeceğimi?"
 ifadelerini kullandı.

SALUR: SANA YARGIYLA CEVAP VERECEĞİM

Bunun üzerine Nazım Salur da, "Biz %93 ciromuzu yaptığımız Türkiye'de operasyonlarımıza devam ediyoruz. Dükkanı kapatmadık, şirketi satmadık ki para batmış olsun.

Markamıza yerli yersiz saldırırsan hukuki yolla cevap alacaksın. Sana başka da cevap vermeyeceğim. İşim çok gerçekten" diye cevap verdi.

NEVZAT AYDIN: BÖYLE KAÇMAK OLMADI

Nevzat Aydın da, "Beni yargıyla tehdit ediyorsun yani? Avukat orduna bir danışıp da öyle yapsaydın abuk subuk tehdidini keşke.

İşinin çok yoğun olduğunu da tahmin ediyorum, Allah kolaylık versin. Başın hafifleyince devam edelim; daha yeni başlamıştık, böyle kaçıp gitmek olmadı.

Madem bana bulaştın, sonunu getirmen lazımdı" dedi.

 

Nevzat Aydın, Yemeksepeti ile yakaladığı başarının ardından önce yurt dışına açılmış ardından da firmayı satarak piyasadan çıkmıştı.

Getir ise yakın zamanda yurt dışı operasyonlarını sonlandırarak Türkiye pazarına odaklanma kararı almıştı.

Kulislerde dolaşan söylentilere göre ikilinin arası, Getir'in yemek Yemeksepeti'nin de market operasyonlarına başladığı dönemde açılmıştı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 
  

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem