İş'te Gündem

Mehmet Şimşek, Sözcü'yü yalanladı: Lütfen itibar etmeyiniz

Sözcü'de yer alan habere göre Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek, iktidarın ekonomi politikasını eleştirmişti.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
16 Ocak 2023 Pazartesi 00:00

Maliye eski Bakanı Mehmet Şimşek, geçen ay gerçekleştirilen bir program sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yan yana gelerek kurdele kesmesine ilişkin yakın çevresine "Ben istemedim, adamları ayarladı" dediğine ilişkin iddiaları yalanladı.

Şimşek'in, Erdoğan ile geçen ay gerçekleştirilen “Doğalgaz Depolama Tesisi Kapasite Artış Töreni” sırasında yan yana gelerek kurdele kesmesine ilişkin “Ben istemedim, adamları (Erdoğan'ı kastediyor) ayarladı” dediği öne sürülmüştü.

#reklam#

Sözcü gazetesinden Veli Toprak, Şimşek'in herhangi bir görev verilmesi halinde "Dönmem. Ancak bana bir görev verilse bile (Erdoğan'ı kastediyor) bana bırakmaz, bırakamaz. O yüzden dönmemin bir anlamı olmaz" dediğini, Erdoğan ile yan yana gelerek kurdele kesmesine ilişkin ise “Ben istemedim, adamları (Erdoğan'ı kastediyor) ayarladı" dediği öne sürdü.

'Şahsımdan duymadığınız hiçbir habere etmeyin'

Şimşek iddialara ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Şimşek, "Bugün Sözcü Gazetesi kaynaklı çeşitli platformlarda şahsıma atfedilen değerlendirme ve haberler kasıtlı ve hayal ürünüdür.

Seçim atmosferine girilen şu ortamda aziz milletimizden istirhamım, doğrudan şahsımdan duymadığınız hiçbir habere lütfen itibar etmeyiniz." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem