İş'te Gündem

Kılıçdaroğlu: Halkımın acısını yaşamak için 1 hafta karanlıkta oturacağım

Evinin elektriğinin kesildiğini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı son açıklamada eşiyle birlikte 1 hafta karanlıkta oturacaklarını belirtti.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
21 Nisan 2022 Perşembe 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı canlı yayında 1 hafta evlerinde elektriksiz kalacaklarını söyledi.

Kılıçdaroğlu açıklamasında "Adalet için bu ülkede kilometrelerce yol yürüdüm. Şimdi de halkımın acısını yaşamak için 1 hafta karanlıkta oturacağım. Ben ne ağzımda gümüş kaşıkla doğdum ne de sonradan saraylara yerleşip sefa içinde yaşadım" ifadelerini kullandı.

Bugün evinin elektriğinin kesildiği bilgisini paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu "Eşkıya düzene karşı faturamı ödemeyeceğim demiştim, ödeyemeyenlerin sesi olmak istedim" demişti.

Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Eşimden az önce haber geldi. Bugün elektriğimizi kesmişler. Milletimiz zor günlerden geçiyor. Enerjiye yaptıkları zamlar 3 yılda yüzde 400'ü aştı. 'Geri çekin zamları dedim', çekmediler. 2021'de kaç abonenin elektriği kesildi? 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriği kesildi. 4 milyon abone yahu. Çektiğimiz çileye bakın. Et ve Süt Kurumu'na aç yatan çocuklar için gitmiştim. Hem aç, hem ışıksızlar. Eşkıya düzene karşı faturamı ödemeyeceğim demiştim, ödeyemeyenlerin sesi olmak istedim. Bundan sonraki süreci konuşmak üzere halkımızı 21.00'de ekranları başına davet ediyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem