İş'te Gündem

İş dünyasından İstiklal Caddesi'ndeki saldırıya sert tepki

İstanbul’un en kalabalık lokasyonlarından biri olan Taksim İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Saldırıda 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi de yaralandı.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
13 Kasım 2022 Pazar 00:00

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde saat 16.13’te bir patlama meydana geldi. Patlamaya iş dünyasından peşpeşe tepkiler geldi. İşte yapılan açıklamalar...

TİM BAŞKANI GÜLTEPE

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, yaptığı paylaşımda, “Taksim İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerini kullandı.

İSO BAŞKANI BAHÇIVAN

#reklam#

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, Twitter hesabından “Toplumumuzun huzuruna, insanların canına kasteden Taksim’deki patlamayı şiddetle kınıyor, lanetliyorum. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.” açıklamasında bulundu.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamaya ilişkin, "Yüreklerimizi yakan hain saldırıyı nefretle lanetliyorum. Huzur ortamımızı bozmak, kaos çıkarmak için alçaklıktan medet umacak kadar küçülen bu hainler, hak ettikleri karşılığı en şiddetli şekilde görecekler." ifadelerini kullandı.

 TÜSİAD Başkanı Turan ile ASKON Başkanı Aydın'dan mesaj

Öte yandan Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara acil şifa diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Başkanı Orhan Aydın ise "İstiklal Caddesi'nde yaşanan patlamada yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim milletimizi korusun." paylaşımında bulundu.

İSTİB Başkanı Kopuz, İstiklal Caddesi’ndeki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hedef gözetmeden, masumlara yönelik yapılan bu saldırı göstermiştir ki terör alçaklık, teröristler ise en büyük alçaklardır. Yüreğimiz yanıyor.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem