İş'te Gündem

Dilan Polat, Engin Polat'ın komşularının evini basıp darp ettiği görüntüler ortaya çıktı

Kara para aklama soruşturması nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan - Engin Polat çiftinin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Dilan Polat komşularına saldırıyor.
Dilan Polat, Engin Polat'ın komşularının evini basıp darp ettiği görüntüler ortaya çıktı
Haberler / İŞTEMAGAZİN
11 Kasım 2023 Cumartesi 09:23

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu "Dilan-Engin Polat" dosyasında her gün yeni bir skandal çıkıyor. Polat çiftinin, tutuklanmadan önce Çekmeköy'de yaşadıkları lüks sitede komşularına saldırdığı ana ilişkin görüntülere Kanal D Haber ulaştı.

"Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çiftine dair yeni bir skandal ortaya çıktı.

KAMERANIN GÖRMEDİĞİ YERDE YUMRUK ATTI

Polat çiftinin, tutuklanmadan önce İstanbul Çekmeköy'de yaşadıkları lüks sitede komşularının kabusu oldukları konuşuluyordu. Çiftin, park yeri için komşularına saldırdığına ilişkin görüntülere Kanal D Haber ulaştı. Görüntülerde Dilan Polat'ın komşusuna tekme savurduğu görüldü. Engin Polat ise güvenlik kamerasının kadrajından çıkıp komşusunun gözüne yumruk attı. Daha sonra Engin Polat'ın komşusunun evine koşarak girdiği görülüyor.

POLİSE İFADE VERMEDİLER

O sırada komşusunun eşi KADES uygulamasından polis çağırdı. Engin ve Dilan Polat çifti, ifade vermeyip polisi gönderdikleri de ortaya çıktı. Çift, iş yerlerinin Ataşehir'de olduğunu ve Ataşehir Emniyeti'ne vereceklerini söylediği öğrenildi.

USULSÜZ İŞLEMDEN CEZA ALMIŞLAR

Sabah'ın haberine göre ise kardeşlerin aldığı 1 yıl 8 aylık hapis cezasının ertelendiği ortaya çıktı.

Tutuklanan Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu’nun sahip oldukları güzellik merkezinde usulsüz işlem yaptıkları gerekçesiyle 1 yıl 8 ay ceza aldığı ortaya çıktı. Kardeşlerin cezalarının tekrar suç işlemeyecekleri yönünde kanaat oluştuğu belirtilerek ertelenmesi dikkat çekti.

MASAK RAPORUNUN AYRINTILARI

Hürriyet'ten Abdülkadir Selvi de MASAK raporunun ayrıntılarını yazdı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin aktardığına göre; 49 sayfadan oluşan MASAK raporunda Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın kendi ve akrabaları üzerine de kurdurduğu şirketlerin hesabına gelen para miktarının 500 milyon TL olduğu tespit edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem