İş'te Gündem

Zeytin kraliçesi: Dolandırıldım, 4 ton zeytinyağım gitti

Zeytinliği olan Kevser Akkoyuncular, sevgilisi tarafından dolandırıldığını dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi.
Zeytin kraliçesi: Dolandırıldım, 4 ton zeytinyağım gitti
Haberler / İŞTEMAGAZİN
10 Kasım 2023 Cuma 12:52

Her hafta farklı konu ve konuklar ağırlayan Esra Erol'un bugünkü programına Kevser Akkoyuncular katıldı.

AŞIK OLDU DOLANDIRILDI!

Kevser Akkoyuncular, bir süredir birlikte olduğu Günay Tekincan tarafından dolandırıldığını belirterek Esra Erol'a başvurdu.

ESRA EROL'DAN YARDIM İSTEDİ

Kendisini 'zeytin kraliçesi' olarak adlandıran Kevser Hanım, eski sevgilisi Günay Bey'in kendisine ait olan 4 ton zeytinyağını çalıp sattığını belirterek Esra Erol'dan yardım istedi.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI!

Ticaret yaparken tanışıp aşk yaşamaya başladığı Günay Bey'le daha sonra ayrıldığını belirten Kevser Hanım canlı yayında yaşadıklarını anlatırken sinirlerine hakim olamadı.

"TİROİD KANSERİ OLDUM"

Kevser Akkoyuncular, "'Benim zeytinliğim var. 600 tane ağacım var Manisa, Saruhanlı'da. Toptan zeytinyağı satacaktım. Tiroid kanseri oldum. Hacettepe'ye tedavi olmaya gidecektim" dedi.

"BEN KIŞLIK SEVGİLİSİYMİŞİM, YAZLIK SEVGİLİSİ AMERİKA'DAYMIŞ"

Ayrıca Kevser Hanım, "Kardeşinin yanı sıra yeğenleri de 'Dayımız toptan alır.' dediler. 30 liradan sattığım zeytinyağını 20 liradan aldı. Aldıktan sonra bir de bu zeytinyağları onda kaldı. "Ben kışlık sevgilisiymişim, yazlık sevgilisi Amerika'daymış. Yazın o geliyormuş. Benim yağları çaldı, sonunda beni bir çöp poşeti gibi attı" diye konuştu.

"TÜM MAL VARLIĞIMI İSTEDİ"

Dolandırıldığını dile getiren Kevser Hanım, Günay Tekincan'ın tüm mal varlığını istediğini de sözlerine ekleyerek, "Günay Tekincan biz ayrıldıktan sonra bana 'oğluma tarlalarını, tapularını ver. Tekrar barışalım' dedi"

"İKİSİ BİR OLMUŞ"

'Günay Bey beni aradı. 'Serkan işçi bul, Kevser Hanım zeytinleri toplatmak istiyor.' dedi. Ben de işçi buldum, toplattım. Götürdüm, Günay Bey'e verdim. 'Bu daha sonra ortak oldu, kira sözleşmesi imzalattı bana. 1 yıllık diye gitmiş, 3 yıl basmış. Yahu zeytinlikler benim, her şey benim. Bir de işçi parası verecekmişim ben buna. İkisi bir olmuşlar" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem