İş'te Gündem

Ak Partililerden sonra CHP’liler de 5 yerden maaş alıyor

Ak Partili bürokratlardan sonra CHP’li yöneticiler de 5 ayrı yerden maaş alıyor. Sadece İBB’deki bankamatikçi sayısı 471’e yükseldi
Ak Partililerden sonra CHP’liler de 5 yerden maaş alıyor
Haberler / GÜNDEM
26 Ekim 2023 Perşembe 08:53

Liyakat ve hizmet vaadi ile yerel yönetimlere gelen CHP'li belediyeler, özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara büyükşehir belediyelerine ait iştirakler üzerine adeta çöktü.

CHP'li yöneticiler, kendileri için tahsis ettikleri huzur hakları ile birlikte belediye kasasından her ay 250 bin TL ile 400 bin TL arasında kadar maaş alıyor.

 Son olarak, İBB şirketlerinde yönetim kurulu üye sayısının Ekrem İmamoğlu'nun başkan olduğu dönemden itibaren 471'e yükseldiği öğrenildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, İmamoğlu'nun başkan olduğu dönemden itibaren sadece İstanbul'da bu sayının 471'e yükseldiğini söyledi.



 Daha önce de Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından CHP, İyi Parti, HDP ve Demokrat Partili 14 yöneticiye, 1 yıl içinde 800 bin liralık ödeme yapıldığı belirlenmişti.

İBB tarafından yalnızca 35 CHP'li isme 1 yılda ödenen "huzur hakkı" tutarı ise 3 milyon 600 bin liraya ulaşarak dudak uçuklatmıştı.

 

Kamudan aylık 613 bin TL maaş alan bürokrat kim?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem