İş'te Gündem

Yurt dışı kargo gönderimi

Başka ülkelerdeki yakınlarına ya da çeşitli iş bağlantılarına kargo gönderimi yapmak isteyen insanların önünde, pek çok seçenek var.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
31 Mayıs 2021 Pazartesi 00:00

Hız, fiyat ve sürat bakımından birbirinden farklılık gösteren bu seçenekler arasından öne çıkanları, bu yazımızda inceledik. Siz de yurt dışı gönderileriniz için size rehber olacak yazımızı okuyabilir, kargo göndereceğiniz zaman en doğru kararı verebilirsiniz.

İşte yurt dışına kargo göndermek isteyenlerin tercih edebileceği çeşitli yöntemler:

Standart Yurt Dışı Kargo - Standart kargo , zaman hassasiyeti olmayan kargoların yurt dışına gönderimi için tercih edilen yöntemdir. Bu uygulamanın maliyeti diğer çoğu yurt dışı kargo türüne göre uygundur.

Yurt Dışı Ekspres Kargo – Yurt dışı ekspres kargo yöntemi, zamanı kısıtlı olan ve bu yüzden yurt dışına hızlı kargo göndermek isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilir. Ekspres kargo sayesinde, zaman hassasiyeti olan gönderiler, taahhüt edilen saatler içerisinde alıcılarına teslim edilir.

Karayolu ile Kargo – Karayolu kargo gönderim hizmetinde, yapılan gönderiler parsiyel ya da komple ithalat/ihracat taşımacılığı ile gümrüğe teslim edilebilir, ya da direkt olarak yurt dışında belirlenen adrese gönderilebilir.

Hava Yolu ile Kargo - Hava yolu ile kargo gönderimi uygulamasında, minimum kilodan kargo gönderimi yapılabileceği gibi, komple uçak yüklemesi hizmeti de (charter) tercih edilebilir. Bu sisteme göre gönderiler kapıdan teslim alınır ve uçak ile dünyanın çeşitli noktalarındaki havaalanlarına ulaştırılır.

Deniz Yolu ile Kargo - Deniz yolu ile kargo gönderimi, biraz daha yavaş olduğu için, daha çok acil olmayan gönderiler için tercih edilmektedir. Uygun fiyatlarla faydalanılabilen bu uygulama ile, gönderilecek olan kargolar limana ya da adrese teslim edilebilir.

Yurt Dışı Kargo Gönderiminde Aras Kargo Kalitesini Keşfedin!

Eğer siz de diğer ülkelere güvenli ve avantajlı bir şekilde kargo göndermek istiyorsanız, deneyimli kadrosuyla 5 kıtada 265 ülkeye kargo gönderimi yapan Aras Kargo’nun web-sitesini aşağıdaki bağlantı üzerinden ziyaret edebilir, kendinize en uygun yöntemi kolaylıkla bulabilirsiniz:

https://www.araskargo.com.tr/tr/

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem