İş'te Gündem

Yılın son haftasında kritik veriler açıklanacak

Yeni yıla girerken yılın son haftası olan 26-30 Aralık yoğun bir ekonomik veri akışı olacak.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
26 Aralık 2022 Pazartesi 00:00

2022 yılı biterken yılın son haftasında ekonomide kritik veriler açıklanacak. 26-30 Aralık 2022 haftasında yurt içi piyasalarda, “Kapasite Kullanım Oranı, Reel Kesim Güven Endeksi, Hizmet Sektörü Güven Endeksi, Ekonomik Güven Endeksi, Brüt Dış Borç Stoku, Dış Ticaret Dengesi" takip edilecek.

#reklam#

Dış ticaret verileri yılın son ve genel verilerini içerecek. Perşembe günü ise geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından gerçekleştirilen ve politika faizinin sabit tutulduğu 22 Aralık tarihli Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantı özetini yayınlayacak.

NOEL TATİLİ NEDENİYLE BAZI BORSALAR KAPALI OLACAK

Yurt dışında her ne kadar Noel tatilleri başlayacak olsa da Avrupa ve ABD’den de önemli veriler gelecek. Pazartesi günü ABD ve Avrupa Borsaları “Noel” nedeniyle kapalı olacak.

 Salı günü İngiltere Londra Borsası “Noel” nedeniyle kapalı olacak. ABD’de Öncü Mal Ticaret Dengesi, S&P Case Shiller Ulusal Konut Fiyatları, Bekleyen Konut Satışları, İşsizlik Başvuruları, DoE Petrol Stokları, Chicago PMI dataları izlenecek. Asya tarafında ise Çin’de Cari İşlemler Dengesi; Japonya’da İşsizlik Oranı, Sanayi Üretimi, Perakende Satışlar verileri takip edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem