İş'te Gündem

Yasak aşkta haciz şoku!

Kendinden 34 yaş büyük ve evli sevgilisi Ömer Dinçkök ile yollarını ayıran Eylül Deniz'in, geçen yaz bu kez yaşına uygun Baran Akın ile flört etmeye başlamıştı.
Player yükleniyor...
Haberler / İŞTEMAGAZİN
12 Şubat 2020 Çarşamba 00:00

Kendinden 34 yaş büyük ve evli sevgilisi Ömer Dinçkök ile yollarını ayıran Eylül Deniz'in, geçen yaz bu kez yaşına uygun Baran Akın ile flört etmeye başladığını yazmıştım.

Ancak öğrendim ki; meğer yeni sevgilisi de, eskisi gibi evliymiş! Ayrıca bu yasak aşkı öğrenen Baran Bey'in eşi Özlem Hanım, Ayşegül Dinçkök'ün aksine boşanmak için anından soluğu mahkemede almış!

EŞYALAR YEDİEMİN'DE

Bu kez çetin cevize çarpan Eylül Deniz'in bu aşk yüzünden başının epey bir ağrıdığını öğrendim! Özlem Hanım, boşanma sürecinde mahkemenin belirlediği nafakayı ödemeyen eşi Baran Bey'in, Eylül Deniz'in evinde yaşadığını tespit ettirip icra takibi yaptırmış.

#reklam#

Yani Eylül Deniz'in Ömer Dinçkök'e aldırdığı konuşulan eve haciz gitmiş. Memurlar, evdeki tüm eşyaları Yediemin'e kaydetmiş.

Eğer Eylül Hanım, bu eşyaları faturalarını gösterip kendisinin aldığını ispatlayamazsa ve sevgilisi de nafaka borcunu ödemezse eşyaları elinden gidecek.

Neye niyet, neye kısmet! Bakalım Baran Bey, bu sorunu çözüp sevgilisini bu dertten kurtarabilecek mi?

Bülent Cankurt/Sabah

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem