İş'te Gündem

Ünlü inşaat firmasının veliahtı 'salak' lafını affetmedi

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı'nın tüm dünyada gündeme gelen mesai saatlerinin azaltılmasıyla ilgili yaptığı "Mesai saatlerinin düşmesinin işsizliğe faydası olmaz" açıklaması gündem oldu.
Ünlü inşaat firmasının veliahtı 'salak' lafını affetmedi
Haberler / BUSİNESSCLASS
27 Kasım 2023 Pazartesi 09:13

Açıklamasına karşılık bir takipçisinin "Ne diyor bu salak" yorumu ünlü iş adamını fena kızdırdı. Yorumu radarına alan Maraşlı, savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Ülkenin en büyük inşaat şirketleri arasında olan Erguvan İnşaat'ın veliahtı Emre Maraşlı, takipçisiyle karşı karşıya geldi. Araştırmacı Ömer Ünal'ın ülkedeki mesai saatlerinin azaltılmasıyla ilgili hazırladığı raporu değerlendiren ünlü iş adamının açıklamaları kimi takipçileri tarafından takdir toplarken kimisi tarafından da tepki çekti.

MESAİ SAATLERİ AÇIKLAMASI GÜNDEM OLDU

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre iş insanı Emre Maraşlı, açıklamasında mesai saatlerinin azaltılmasının işsizliğe fayda sağlamayacağını, bu durumda işverenlerin çalışan saatlerini baz alarak ödeme yapacağını ve böylelikle de ücretlerin düşeceğini söyledi.

Genç veliahtın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

TEPKİLİ TAKİPÇİYE SUÇ DUYURUSU

Bir takipçisinden ise iş insanına tepki gecikmedi. İddiaya göre Maraşlı'nın yer aldığı videonun altına "Ne diyor bu salak" şeklinde yorum yapan Alican Ş., Maraşlı'nın radarına takıldı.

Takipçisinden gelen paylaşıma hayli sinirlenen Maraşlı, soluğu savcılıkta aldı.

Kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle şüpheli Alican Ş.'nin cezalandırılmasını istedi. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem