İş'te Gündem

Türkiye'nin önde gelen mobilya şirketi iflas etti

İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü, yaptığı açıklamaya göre My Home Koltuk Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin iflasını resmen duyurdu
Türkiye'nin önde gelen mobilya şirketi iflas etti
Haberler / EKONOMİ
28 Mayıs 2024 Salı 11:08

My Home Koltuk Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi içine düştüğü ekonomik krizden çıkamadı.

Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, daha önce konkordato ilan eden şirketin iflasına karar verdi. Firmaların bazıları konkordato ilan ederken, bazı firmaların ise iflasına karar veriliyor. İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü, My Home Koltuk Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konkordato talebini reddederek şirketin iflasına karar verildiğini açıkladı.

İnegöl İcra Dairesi Müdürlüğü'nün iflasa ilişkin açıklaması şu şekilde: Müflisin Adı ve Adresi : My Home Koltuk Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ticaret Sicil No : 11153 Bursa 1. Asliye Ticaret Mahkemesinin 2024/312 Esas sayılı dosyasından, İnegöl Ticaret Sicilinin 11153 Sicil numarasına kayıtlı MY HOME KOLTUK MOBİLYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (6270902665 Vergi Numaralı)'nin 15/05/2024 Tarih ve 14:13 Saati itibariyle iflasına, iflasın aynı gün ve saatte açılmasına karar verilmiştir. İİK.nun 166. maddesi gereğince ilanen tebliğ olunur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem