İş'te Gündem

Sosyete bu çapkını konuşuyor: Sevgilisinden parasını faiziyle geri aldı

Sosyete bu dedikoduyla çalkalanıyor! Çapkın bir işadamından sevgilisi borç para istedi. O da muhasebecisine emir verip parayı gönderdi. İki hafta sonra iki sevgili ayrıldı.
Sosyete bu çapkını konuşuyor: Sevgilisinden parasını faiziyle geri aldı
Haberler / İŞTEMAGAZİN
7 Mayıs 2024 Salı 08:11

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre işadamı parayı geri istedi ancak kadın ödemedi. Bunun üzerine işadamının muhasebecisi devreye girdi ve "Verdiğimiz parayı yüzde 15 faiziyle birlikte hemen ödeyin yoksa yasal yollara başvuracağım" deyip ellerinde bulunan üzerinde borç yazılı dekontu gönderdi.

Sosyetede bugünlerde dilden dile dolaşan çok ilginç bir dedikodu kulağıma geldi. Top 10 listesinin zirvesine oturan dedikoduya göre, çapkın bir işadamından sevgilisi borç para istemiş.

O da muhasebecisine söyleyip hemen parayı sevgilisinin hesabına göndermiş. Ancak iki hafta sonra ikili ayrılmış. İşadamı, parasını geri istemiş fakat kadın vermemiş. İşadamı, muhasebecisini devreye sokmuş.

Muhasebeci kadını arayıp "Verdiğimiz parayı yüzde 15 faiziyle birlikte hemen ödeyin yoksa yasal yollara başvuracağım" demiş.

Kadın mırın kırın etmeye kalkınca elindeki dekontu göndermiş. Meğer dekontun açıklama bölümünde "borç" yazıyormuş. Velhasıl, çapkın işadamı, ayrıldığı sevgilisinden parasını, faiziyle birlikte geri almış.

Herkes gibi ben de bu uyanık playboy'un kim olduğunu çok merak ettim.

Biraz araştırdım; uzun süre evli kaldıktan sonra boşanıp sahalara geri dönen biri olduğu söyleniyor ama ismini öğrenemedim.

Bu arada sevgililerine para kaptıran playboy'lar, bu iş insanını 'Playboy'ların Piri' ilan etmiş!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem