İş'te Gündem

Newyork’un efsane belediye başkanından Türkiye’ye övgü

Amerika’nın önde gelen iş insanlarından ve GYODER Amerika Temsilcisi Çağrı Kanver ile özel bir yemekte bir araya gelen Newyork’un eski ve efsane Belediye Başkanı Rudolph W. Giuliani, Türkiye’nin gelecek potansiyeli hakkında konuştu.
Player yükleniyor...
Haberler / DÜNYA
16 Ocak 2023 Pazartesi 00:00

Amerika ile Türkiye’nin iki dost ulus olduğunu vurgulayan Giuliani, “Halkların dostluğundan kaynaklı bu güçlü enerji siyasette bazen durulsa da gerçek şu ki özünde iki ülke de birbirinin hep yanında oldu. Birbirimize hayranız ve gelecekte birlikte çalışacağız.” dedi. Türkiye ziyaretlerini bu anlamda çok değerli bulduğunu da ifade eden Giuliani, seçimler hakkında ise yorum yapmaktan kaçındı. 
 
GYODER Amerika Temsilcisi Kanver: 

Amerika’nın önde gelen iş insanlarından, Ünlü Türk Gayrimenkul Yatırımcısı ve GYODER Amerika Temsilcisi Çağrı Kanver, efsane Belediye Başkanı Rudolph W. Giuliani’nin Türk dostu olduğuna vurgu yaparak, bu amaçla yakın zamanda yine birlikte Türkiye’ye geleceklerini kaydetti. Kanver, ayrıca Amerika’da oluşan iş fırsatlarına dikkat çekerek, “Türklerin Amerika’da etkinliğini artırması ülkemiz açısından da önemli. Türkiye’nin bu anlamda artan ilgisi memnuniyet verici.” dedi .

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem