İş'te Gündem

Müstehcen yayın yapan TikTok fenomeni gözaltına alındı

Sosyal medya fenomenleri gündemden düşmüyor. Dilan Polat’ın lüks yaşamını göz önüne sürmesi, Bahar Candan’ın şampanyalı videoları hafızalardaki yerini korurken, şimdi de Tiktok yayınlarında kazanılan kolay paralar dikkat çekiyor. Bunların arasında bulunan Tiktok fenomeni Laz Kızı gözaltına alındı.
Müstehcen yayın yapan TikTok fenomeni gözaltına alındı
Haberler / İŞTEMAGAZİN
27 Kasım 2023 Pazartesi 15:09

Fenomenlerin kolay para kazanıp, zenginleşmesine kızanlar Tiktok’ta göğüs dekoltesi açan kadınların yüzbinlerce TL kazanmasına ne diyecek merak konusu... Tiktok’ta göğüs dekoltesi ile yüzbinler kazanan @lazkizi3405 isimli hesap göğüs dekoltesini açarak dakikalarca bağış yapılmasını bekledi. Son düğmesine kadar açması beklenince de “araladım, daha ne yapayım?” demesi tepkilere neden oldu.

Son olarak; TikTok'ta canlı yayında hediye gelince göğüslerini elleyen genç kadının görüntüleri sosyal medyada tartışma yarattı. Tiktok'ta canlı yayın yapan bir genç kadın, para değeri olan hediye sembolleri kazanmak için kazağını kaldırarak göğüslerini elledi.

O anları sosyal medya kullanıcıları, 'Hediye için açıyor' notuyla sosyal medyada paylaştı. Görüntülerde genç kadının hareketlerine tepki yağdı. Kullanıcılar, Tiktok'un kapatılmasını veya denetlenmesi gerektiğini savundu.

Genç kadının görüntüleri diğer platformlarda tartışma oldu. Bu konunun nerelere uzanacağı ise merak konusu oldu.

Rekolte kelime anlamı olarak, tarımda bir yılda elde edilen herhangi bir ürünün toplamı anlamına gelse de, Tiktok'ta kadınların bedenlerini meta gibi algılamaları ve sunmaları sonucunda para kazanmaları anlamında kullanılmıştır.

GÖZALTINA ALINDI

TikTok'ta müstehcen yayınlar yapan ve kazandığı para ile gündem olan G.D. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Sosyal medyada 'Laz Kızı' ismini kullanan genç kadın işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem