İş'te Gündem

Mustafa V. Koç, kabri başında anıldı

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Vehbi Koç'un ani vefatının 8. yılında sevenleri mezarı başında andı.
Mustafa V. Koç,  kabri başında anıldı
Haberler / BUSİNESSCLASS
21 Ocak 2024 Pazar 15:29

Koç Holding’in liderliğini üstlenen iş dünyası ikonu Mustafa Vehbi Koç, vefatının 8. yılında eşi Caroline Koç ve Koç Holding tarafından saygı ve özlemle anıldı.

Mustafa Koç, 21 Ocak 2016 tarihinde sabah sporu yaparken geçirdiği kalp krizi sonucu Amerikan Hastanesi’nde, sadece 55 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Beklenmedik ölümü, iş dünyasında büyük bir boşluk bıraktı.

Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile geç eşini anarak duygularını ifade etti.

Mustafa Koç’un Mirası: Temel Değerlerin Savunucusu

Koç Holding’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Liderlik, iyimserlik, sağduyu ve tevazu konularında çevresine her daim ilham veren Mustafa V. Koç, savunucusu olduğu değerleri ve samimiyeti ile hepimizin kalbinde özel bir yer edindi. Geride ise, yüzleri gülümseten hoş bir sadâ bıraktı. Aramızdan zamansız ayrılışının 8. yılında üzüntüsünü hâlâ en derinden hissettiğimiz Mustafa V. Koç’u sevgi, saygı ve özlemle anıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Mustafa Vehbi Koç’un kaybı, sadece iş dünyasına değil, aynı zamanda dürüst ve prensipli yaklaşımıyla birçok kişinin kalbinde iz bıraktı. Vefatının 8. yılında Mustafa V. Koç’un mirası, savunduğu değerler ve yanında çalışma şansı bulanların üzerinde bıraktığı olumlu etkiyle yaşamaya devam ediyor.

MEZARI BAŞINDA TÖREN DÜZENLENDİ

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Çubuklu'ya olan sevgisi ile kalplerimizde yer edinmiş, ülkemize ve Türk sporuna birçok katkıda bulunmuş, Kulübümüzün 4894 numaralı kongre üyesi, 1907 Fenerbahçe Derneği Kurucu Başkanı, değerli iş insanı Mustafa V. Koç, vefatının 8. yıl dönümünde düzenlenen törenle anıldı" denildi.
 

Zincirlikuyu’da bulunan Aile kabristanında gerçekleştirilen anma törenine; Koç Ailesi ile birlikte Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Koç Topluluğu yöneticileri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, 1907 Fenerbahçe Derneği üyeleriyle iş ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı.
 
Anma töreni, Kuran-ı Kerim ve duaların okunmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 
  
 
  

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem