İş'te Gündem

Musa Evin TDKD başkanlığına aday oldu: Zeytinburnu sokaklarını podyuma çevireceğim

İstanbul Ticaret Odası Meclis üyesi Musa Evin, 30 Mart 2021 günü gerçekleşecek olan Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
11 Mart 2021 Perşembe 00:00

1993 Yılından beri deri konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren, İstanbul Ticaret Odası(İTO),Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) gibi önemli STK’larda görev alan Musa Evin, sektörden gelen talepler doğrultusunda Türkiye Deri Konfeksiyoncular Derneği’ne yeniden Başkan adayı oldu.

Sektörden gelen taleplere kayıtsız kalamadığını vurgulayan Evin “Bugüne kadar çeşitli görevlerde başkanlıklar ve yönetim kurulu üyelikleri yaptım. TDKD sektörümüzün temsili açısından çok önemli bir camia. Deri konfeksiyon sektörünün hedefleri ve projeleri ülkemiz ihracatı açısından da büyük bir önem taşıyor. Bundan dolayı seçilecek başkan ve yönetim kurulu oldukça önemli. TDKD Başkanlığı ile ilgili gelen desteklere kayıtsız kalamadım. Mevcut yönetimle ilgili rahatsızlıklar ve bizden kalan projeleri devam ettirmek dışında sektörümüze herhangi bir katkı sunmamış olmaları sektörden gelen desteği iyiden iyiye arttırdı. Sektörümüze faydalı olabileceğime inandığım ve yarım kalan projelerimizle birlikte yeni projelerimizi hayata geçirmek için adaylığımı açıklıyorum” dedi. https://www.patronlardunyasi.com/

#reklam#

“Zeytinburnu sokaklarını podyuma çevireceğim”

Sektörle ilgili gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri aktaran Evin, “Geçtiğimiz dönem lokomotif pazarımız olan Rusya ile yaşanan uçak kazasının ardından sektöre kazandırdığımız ‘Antalya Leather&Fur Fashion’ fuarımız adeta frimalarımıza can suyu olmuştu. Her geçen sene katlanarak büyüttüğümüz fuarımız, ülke ihracatımızı da çok büyük bir katkı sağladı. İç piyasadan yeterince faydalanamayan sektörün hem iç piyasada imajını yükselterek hem de Dünya’ya tekrar tanıtarak derinin yeniden moda olmasını sağlayacağız. Türkiye’nin deri konfeksiyon merkezi olan Zeytinburnu’nda ‘Sokak Defileleri’ ve ‘Çadır Günleri’ yaparak en iyi ve en ucuz deriyi halkımızla buluşturacağız. Son yıllarda önemi artan dijital ticaretin özellikle pandemi dönemiyle birlikte önemi kat kat artmıştır. Biz de dernek olarak, üyelerimizin toptan ve perakende olmak üzere sıcak satış yapabileceği online satış sitesi kuracağız. Böylelikle üyelerimizin, kolay ve hızlı satış yaparak dijital ticaretten pay almasını sağlayacağız. Yurtdışında yeni fuarlar bularak pazar çeşitliliğini arttıracak girişimlerde bulunacağız. Bir deri radyosu kurarak buradan sektörümüzle ilgili yaşanan gelişmeleri herkese açık bir şekilde paylaşacağız. Bu süreçte her türlü devlet desteklerinden faydalanmaları için üyelerimize rehber olacağız” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem