İş'te Gündem

Murat Ülker'e niyet, Montella'ya kısmet

Murat Ülker'in "Bulsak da test sürüşü için ödünç alsak" dediği Ferrari'yi A Milli Futbol Takımı'mızın başına geçen Montella sipariş verdi.
Murat Ülker'e niyet, Montella'ya kısmet
Haberler / BUSİNESSCLASS
5 Şubat 2024 Pazartesi 09:17

 

Geçmişte kendi de otomobil yarışlarına katılan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, son olarak 2024 model Ferrari Purosangue karşısındaki hayranlığını gizleyemedi.

Instagram hesabından paylaştığı otomobilin videosuyla dikkat çeken Murat Ülker, "Bulsak da test sürüşü için ödünç alsak" şeklinde espri dolu bir ifadeyle duygularını paylaşmıştı.

Murat Ülker'in gözü o arabada kaldı: Bulsak da...

48.5 MİLYONLUK ARACI MONTELLA SİPARİŞ VERDİ

Türkiye'nin en zengini Murat Ülker'in test etmek istediği aracı Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızın başına geçen Montella sipariş etti.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'ın yazısına göre Eylül 2023'te Türkiye A Milli Futbol Takımı'mızın başına geçen İtalya'nın eski milli futbolcusu Vincenzo Montella ile ilgili bir haberim var ama futbolla ilgili değil.

Futbolculuğu döneminde lakabı 'Aereoplanino' yani 'Küçük Uçak' olan Montella'nın Türkiye'de uçmaya hazırlandığını öğrendim!

İtalya'da oynarken golcülüğü kadar lüks yaşamıyla da dikkat çeken Montella, 'gelmiş geçmiş en hızlı SUV' unvanına sahip olan Ferrari'nin Purosangue modelini sipariş etti.

15 saniyede 250 km hıza ulaşan ve 309 km'nin üzerinde hız yapan otomobil ile yakında Türkiye'de uçmaya başlayacak olan Montella, bunun için ciddi bir servet harcadı. Yakında teslim edilecek olan aracına 1 milyon 470 bin Euro ödedi. Yani bugünkü kurla 48.5 milyon lira.

Milli takımımız ile yıllık 1 milyon 800 bin Euro'ya anlaştığı söylenen Montella, demek ki, bir yıl yeni otomobiline çalışacak. Bu arada, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılacak milli takımımızı da kendisi gibi uçurur inşallah.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 
  

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem