İş'te Gündem

Milyoner avcısı fenomenin çirkin yüzünü Türk ortaya çıkardı

Sosyal medyada kendini ilişki uzmanı olarak tanıtarak tüm dünyada fenomen olan İngiliz Chiara King'in çirkin yüzünü Türk işadamı Eren San açığa çıkardı.
Milyoner avcısı fenomenin çirkin yüzünü Türk ortaya çıkardı
Haberler / İŞTEMAGAZİN
21 Haziran 2024 Cuma 08:17

Ünlü fenomenin eski sevgilisi olan San, "Chiara'nın günlüklerini ele geçirdim. Günlüklerde zengin erkekleri ağına düşürdüğünü, beraber olduğu tüm erkeklere HPV virüsü bulaştırdığını yazmış" dedi.

Sosyal medyada kendini ilişki uzmanı olarak tanıtarak tüm dünyada fenomen olan İngiliz Chiara King'in çirkin yüzünü Türk işadamı Eren San açığa çıkardı.

Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre ünlü fenomenin eski sevgilisi olan San, "Chiara'nın günlüklerini ele geçirdim. Günlüklerde zengin erkekleri ağına düşürdüğünü, beraber olduğu tüm erkeklere HPV virüsü bulaştırdığını yazmış" dedi.

İngiliz Chiara King, son dönemde çok ünlü bir isim. Tiktok'ta 4 milyon, Instagram'da ise 1.5 milyon takipçisi olan King, kendisini ilişki uzmanı olarak tanıtıyor.

King yaptığı paylaşımlarda kadın-erkek ilişkileri üzerine konuşuyor, yaşadığı beraberlikler üzerinden yaptığı çıkarımları paylaşıyor.

Ancak tüm dünyanın merakla takip ettiği fenomenin herkesten sakladığı gizli yüzünü, eski sevgilisi olan Türk işadamı Eren San ifşa etti.

'O BİR MİLYONER AVCISI'

San, "Chiara ile geçen yıl Bodrum'da tanıştık. Geçtiğimiz aylarda ise ayrıldık. Ayrılık nedenimiz günlüklerini ele geçirmem.

Yaşadığı ilişkileri tüm detaylarıyla o günlüğe yazmış. O bir milyoner avcısı.

Annesiyle birlikte çalışıyor, zenginleri ağına düşürüyor, parasından, çevresinden yararlanıyor.

En korkuncu ise o bir HPV hastası ve bu hastalığı bilerek, isteyerek beraber olduğu tüm erkeklere bulaştırıyor. Bunları da günlüğünde açıkça yazmış."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem