İş'te Gündem

Mansur Yavaş: Bu seçimin kaybedeni müfteri Turgut Altınok'tur

Ankara'da seçim sonuçlarını önde götüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur" açıklamasında bulundu. Yavaş "6 milyon Ankaralıya hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.
Mansur Yavaş: Bu seçimin kaybedeni müfteri Turgut Altınok'tur
Haberler / GÜNDEM
1 Nisan 2024 Pazartesi 00:01

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yaptığı açıklamada "Tüm Türkiye'de Mansur Yavaş belediyeciliğinin tescil edildiğini söyledi ve "6 milyon Ankaralıya hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yavaş, yerel seçimde AK Parti'nin adayı Turgut Altınok için Bu seçimin kaybedeni siyasi hayatını müfteri olarak tamamlayan Turgut Altınok'tur" ifadesini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Mahalli İdare Seçimleri sonuçlarına ilişkin, “Bu seçimin kaybedeni; siyasi hayatını müşteri olarak tamamlayan Turgut Altınok’tur” dedi.

Belediyecilik anlayışlarının sadece Ankara halkına kölelik yapmayı kabullenecek bir belediyecilik anlayışı olmadığını söyleyen Yavaş, sözlerine şöyle devam etti:

“Sizlere söz veriyorum; önceki dönemimizde olduğu gibi bu kenti şeffaf, katılımcı ve hesap verilebilir anlayışla yöneteceğiz. Sizden aldığımız paranın hesabını yine kuruşu kuruşuna vereceğiz. Kimseyi ayırt etmeyeceğiz. Ankara’nın sanayisine, tarımına, turizmine, ulaşımına, altyapısına, teknolojisine, eğitimine, kültürüne ve sanatına yatırım yapmaya devam edeceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem