İş'te Gündem

Kulis: Meral Akşener cumhurbaşkanlığı adaylığı kararını resetlemiş

Muharrem Sarıkaya, Meral Akşener'in toplantıda önceden verdiği 'Ben cumhurbaşkanı adayı olmayacağım' kararının 'resetlendiğini' yazdı.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
4 Mart 2023 Cumartesi 00:00

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, partisinin Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı sonrası bir açıklama yaparak Altılı Masa'dan ayrılan İYİP Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili bir kulis bilgisini paylaştı.

Sarıkaya’nın aktardığına göre, Akşener toplantıda İmamoğlu ve Yavaş’a çağrı yapacağını söylerken, "Eğer onlar bu çağrıma olumlu cevap vermezse benim diyecek bir şeyim yok" ifadesini kullandı. Hemen ardındansa "Cumhurbaşkanı adayı olmayacağım" kararının "resetlendiğini" şu sözlerle dile getirdi:

#reklam#

"Ben başbakan olacağımı, cumhurbaşkanı adaylığını düşünmediğimi bildirmiştim. Cumhurbaşkanlığı kararım da bugünden itibaren resetlenmiştir."

'Bugünden itibaren kararım resetlenmiştir'

Muharrem Sarıkaya'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Akşener bu görüşlerini karar toplantısı olan dünkü GİK’te de dile getirmiş ve kendisine hakaret edilen noktaya gelindiğine dikkat çekmiş. İki belediye başkanına çağrı yapma kararını da dile getirirken, 'Eğer onlar bu çağrıma olumlu cevap vermezse benim diyecek bir şeyim yok' dedikten sonra şu önemli cümleyi kurmuş:

'Ben Başbakan olacağımı, cumhurbaşkanı adaylığını düşünmediğimi bildirmiştim. Cumhurbaşkanlığı kararım da bugünden itibaren resetlenmiştir…'"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem