İş'te Gündem

Korsan yılbaşı partilerine dikkat! 

Alınan tedbirler nedeniyle yılbaşı kutlamaları yasaklandı. Ancak bazı işgüzarlar, otellerde büyük odaları kapatıp, “korsan yılbaşı partisi” peşinde! Hatta “sahneye” çıkması için sanatçılara teklif götürenler de var.
Player yükleniyor...
Haberler / İŞTEMAGAZİN
14 Aralık 2020 Pazartesi 00:00

Kulağıma şaşırtıcı duyumlar gelmeye başladı. Yılbaşı partisi yapmak isteyenler farklı bir yol bulmuş. İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde bulunan otellerde odalar kiralayıp partilerine burada devam etmek istiyorlarmış.

Oteller sanatçılı yılbaşı gala yemeklerini iptal ederken, 31 Aralık’a kadar tedbirler değişmezse yalnızca otel misafirlerine hizmet vermeyi planlıyor. 

#reklam#

Otel odalarında parti vermek isteyenler de sanatçılara şarkı söylemek için teklif götürmeye başlamış. Sanatçılara her türlü güveni veren bu işgüzarlar, partilerde cep telefonların toplanacağını ve yakalanmalarına neden olan sosyal medya haberlerinin de bu şekilde önüne geçeceklerini söylüyorlarmış.Oysa aşı gelmek üzere...

Belki de koronavirüsten kurtulmaya ramak kalmıştır. En azından havaların ısınmasına kadar beklemeliyiz. Ama sabırsız, vurdumduymaz, bencil, “bana bir şey olmaz” diyen insanlar hem kendi hayatlarını hem de yakınlarının hayatlarını bir gecelik eğlence için riske ediyor.

Eğlence hayatının durmasıyla maddi zorluk yaşayan müzisyenlere de bu yasağı delmek için baskı yapılıyor, muazzam paralar teklif ediliyor. Hem sevdiklerimiz hem de fedakarca çalışan sağlık ordusu için sabretmeliyiz. Bu yılbaşını da evimizde kendi izole hayatımızın içinde kutlayalım. Güzel günler yakın.

Mehmet Üstündağ/Hürriyet

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem