İş'te Gündem

Kapalıçarşı'daki para trafiğinin sırrı nedir?

Kapalıçarşı’da para trafiğinin çok arttığına dair bilgi ve fotoğraflar geliyor!
Player yükleniyor...
Haberler / İŞTEFİNANS
26 Temmuz 2022 Salı 00:00

Gündeme ilişkin yorumlarıyla dikkat çeken iktisatçı ve bankacı Serkan Özcan, Kapalıçarşı'da artan para trafiğine dikkat çekti.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Özcan, "Kapalıçarşı’da para trafiğinin çok arttığına dair bilgi ve fotoğraflar geliyor!

Bir ülkede serbest piyasaya bu sıklıkla müdahale edilirse, İnsanların sisteme olan güveni her gün alınan kararlarla bu denli bozulursa, Sonuç; sistemin dışına yerleşmiş bir ekonomi olur!" dedi.

Fotoğraflarda deste deste paralar görülüyor. Paraların nereye gittiği merak konusu oldu.

SERKAN ÖZCAN KİMDİR?

#reklam#

İktisatçı ve bankacı Serkan Özcan, 1977 yılında Konya'da doğmuştur. Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) iktisat Bölümü mezunu olan Özcan, merkez bankasında uzman ve BDDK'da başkanlık danışmanlığı yapmıştır.

Serkan Özcan, ulusal ve uluslararası yatırımcılara stratejik ve ekonomik konularda danışmanlık hizmetleri sunarak Türkiye'ye yönelik fırsatlar konusunda yol göstermek amacıyla 2015 yılı sonunda Turkey Macro View (TMV) Consulting'i kurmuş ve halen bu kurumun Kurucu Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Serkan Özcan, daha öncesinde 2012-2015 döneminde Odea Bank A.Ş.'de Ekonomik Araştırmalar ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2010-2012 yılları arasında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'da Başekonomist olarak görev yapmıştır. Ayrıca Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'da çalıştığı dönemde, Vakıf Portföy A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeliği görevini de yerine getirmiştir.

#reklam#

2006-2009 yılları arasında Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nda Başkan Danışmanı olarak görev alan Serkan Özcan, ulusal ve uluslararası finansal gelişmelerin izlenmesi ve Türk finansal sistemine etkileri hususunda çalışmalar yapmıştır.

1999-2006 yılları arasında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda Bankacılık ve Finans Kuruluşlar Genel Müdürlüğü Uzmanı olarak çalışmıştır. 1999 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nden mezun olan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde University of Illinois at Urbana-Champaign'de Finans alanında yüksek lisansını yapan Özcan, evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem