İş'te Gündem

Jose Mourinho'dan soru tepkisi: Hayatımdaki en uzun basın toplantısı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jose Mourinho’nun basın toplantısında tercümeyi kendisi yapacağını söyledi. Jose Mourinho Aziz Yıldırım seçildiği takdirde de teknik direktör olacağını söyledi. Mourinho gelen soruların uzunluğu nedeniyle tepki gösterdi.
Player yükleniyor...
Haberler / SPOR
3 Haziran 2024 Pazartesi 14:13

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun basın toplantısında tercümeyi kendi yapacağını açıkladı.

Ali Koç ilk sözü Sadettin Saran'ın sahibi olduğu yayın kuruluşunda çalışan Aygün Özipek'e verdi.

Ali Koç, "Daha önce böylesine bir imza töreni yaşamadık. Hayal satmıyoruz, gerçekleri anlatıyoruz. Aziz Yıldırım, 'Jose Mourinho ile anlaştım.' dedi ama işin gerçeği bu değildi." dedi.

Mourinho'nun açıklamaları şöyle:

Eskiden 'Ben Jose Mourinho'yum.' derdim ama şu an 'Ben Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm.' demek istiyorum. Benimle iletişime geçen ilk isim Mario Branco'ydu.

"Sözleşme imzalarken Aziz Yıldırım'dan onay aldınız mı?" sorusuna Mourinho şöyle yanıt verdi:

"Hayır, gerçek değil. Kimseye imza atmadan önce sormama gerek yoktu. Kimseden ne yapmamın gerektiğine dair izin almam. Aziz Yıldırım ile görüşmem olmuştu ama izin almadım."

Mario Branco ise "Yanımda duran beyefendi iki yıl boyunca Fenerbahçe'nin teknik direktörü. Jose Mourinho ile bu sene Türkiye'ye gelmesi için iletişime geçen ilk kişiyim." ifadelerini kullandı.

Mario Branco: 'Transfer Şampiyonu' olmak istemiyorum. Mayıs ayında şampiyon olmak istiyorum." dedi.

MOURİNHO'DAN SORU TEPKİSİ

Mourinho: "Burada sorular çok uzun, bir soru için çok fazla konuşuluyor. Sorular kısa olmalı ki daha fazla soru sorulabilsin..."

"AZİZ YILDIRIM SEÇİLİRSE DE OLACAĞIM"

"Aziz Yıldırım başkan seçilirse onunla çalışacak mı?" sorusuna Jose Mourinho şöyle yanıt verdi: "Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm. Cevap evet, Fenerbahçe için çalışıyor olacağım."

"İKİ KERE DÜŞÜNMEM"

"Jorge Jesus, 'Bu ligin sportif gerçekliği yok.' demişti. Bu ligde yaşanabilecek durumlar hakkında size bilgi verildi mi?" sorusuna Jose Mourinho "Avrupa'daki çoğu kişi benim gelmemle birlikte bu ligi takip edecek. Eğer Fenerbahçe'nin haklarını korumak için sesimi yükseltmem gerekirse bunu iki kere düşünmem." diye yanıt verdi.

İSMAİL KARTAL'A TEŞEKKÜR ETTİ

Mourinho, "İsmail Kartal'a başarılar dilerim, bıraktığı takım için teşekkür ediyorum. Bıraktığı takım için teşekkür ediyorum. Geçen sezon hakkında yorum yapmak etik olmaz." dedi.

"OYUNCULARIMIZ UMARIM ERKEN ELENİRLER"

Jose Mourinho, "Ana hedefimiz Süper Lig'i kazanmak. İnsanlar büyük düşünüyorlar, ben Avrupa'da 6 final oynadım ve 5'ini kazandım ama adım adım gitmemiz gerekiyor. Playoff'lar bizim için kolay olmayacak. Belki bunu söylemem doğru olmayacak ama EURO 2024'te olacak oyuncularımız umarım erkenden elenirler." dedi.

TARAFTAR SABIRSIZ YORUMLARI

"Fenerbahçe taraftarı sabırsızdır, onlara sabırlı olmayı öğretecek misiniz" sorusuna Mourinho: "Bu kültürün bir parçası. Sabırlı olması gereken başkan ve teknik direktör. Taraftar talepkar olmalıdır. Eğer o baskıyı kaldıramıyorsa o futbolcu Fenerbahçe futbolcusu değildir." ifadelerini kullandı.

LUKAKU VE DYBALA'YI İSTEMİYORUM

Jose Mourinho transfer konusunda adı geçen futbolculardan Lukaku ve Dybala'yı istemediğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem