İş'te Gündem

İşte Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi

Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlenip boşanan iki çocuk babası iş insanı Kaya Çilingiroğlu, önceki gece yeni sevgilisiyle görüntülendi!
İşte Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi
Haberler / İŞTEMAGAZİN
7 Ağustos 2024 Çarşamba 07:42

Kaya Çilingiroğlu, önceki gece Rumelihisarı'ndaydı. Yeni sevgilisiyle bir mekana giden işadamı, çıkışta kendini görüntüleyen gazetecilere takıldı:

"Balık yasağı bitti sanırım. Hepiniz balık tutmuş gibi sevinçlisiniz gençler!" Çilingiroğlu, ev sahibi ile yaşadığı sorun hakkında da, "Maalesef ev sahibi sularımı kesti. İnşallah işi tatlıya bağlarız" dedi.

O sırada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çilingiroğlu, 'Hanımefendi yeni kız arkadaşınız mı?' sorusuna, 'Evet. Şimdilik' yanıtını verdi.

Evlilik sorularına maruz kalan Çilingiroğlu, 'Henüz öyle bir düşüncem yok. Çok erken' yanıtını verdi.

Hülya Avşar ile evliliğinin bitmesine sebep olan ilişkisini 2009 resmiyete döken Kaya Çilingiroğlu Feraye Tanyolaç'dan 2014 yılında boşanmıştı.

Kaya Çilingiroğlu ile Feraye Tanyolaç'ın bu evlilikten dünyaya gelen oğulları 17 yaşındaki Hüseyin Kaya, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun olmuştu.

Eski eşler oğullarının mezuniyetinde bir araya gelmişti. Kaya Çilingiroğlu'ndan oğlu Hüseyin Kaya ile geçen günlerde paylaşım gelmişti.

Çocuklarına olan düşkünlüğü ile bilinen Kaya Çilingiroğlu sık sık kızı Zehra Çilingiroğlu ve oğlu Hüseyin Kaya paylaşımlarda bulunuyor.

Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'dan sonra hayatını birleştirdiği Feraye Tanyolaç'dan olan oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu mezun olmuştu.

Kaya Çilingiroğlu ile Hülya Avşar'ın evliliğini bitiren meşhur 'Ferrari', 'Feraye' olayını bilmeyen yoktur herhalde... Çapkınlığını kendi kendine ifşa etmesiyle magazin tarihine adını altın harflerle yazan Kaya Çilingiroğlu geçtiğimiz aylarda 60. yaşına çocuklarıyla girdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem