İş'te Gündem

İşte bölüm başına 3.5 milyon alan oyuncu

Televizyonlardaki ve dijital platformlardaki diziler teker teker ekranlara geri dönerken, Ekim 2024'te dizilerin yoğunluğu dikkat çekiyor. İzleyiciler, ise sıkı takip ettiği dizilerdeki oyuncuların kazandığı ücretleri merak ediyor. İşte milyonlar kazanan o ünlüler...
İşte bölüm başına 3.5 milyon alan oyuncu
Haberler / İŞTEMAGAZİN
30 Eylül 2024 Pazartesi 09:10

Türk televizyon tarihinde dizi ve sinema sektörü için dinamik bir başlangıç yapıyor. İzleyiciler, iddialı projelerin ve oyuncuların yüksek ücretlerinin yanı sıra bu alandaki gelişmeleri de merakla takip ediyor.

Bu dönemde en çok konuşulan isimlerden biri Çağatay Ulusoy. Takvim gazetesinden Ufuk Özcan'ın haberine göre geçen sezon bölüm başı 2 milyon lira kazanan Ulusoy, yeni sezonda Tims&B ile bölüm başı 3 milyon 500 bin liralık bir anlaşma imzaladı. Bu, aylık toplamda 14 milyon lira kazanç anlamına geliyor.

CAN YAMAN HERKESİ SOLLADI

Dizilerin yanı sıra, diğer popüler oyuncuların ücretleri de dikkat çekiyor.

Can Yaman bölüm başı 5 milyon lira talep ederken, Kıvanç Tatlıtuğ 3 milyon lira, Serenay Sarıkaya 2 milyon 500 bin lira alıyor.

Engin Akyürek'in ücreti 1 milyon 500 bin lira, Hande Erçel'in 2 milyon lira, Demet Özdemir'in 2 milyon lira ve Afra Saraçoğlu'nun 1 milyon lira olduğu belirtiliyor.

Bu rakamlar, projelerin kalitesine ve durumuna göre değişkenlik gösterebiliyor.

Bu gelişmeler Türk televizyon sektörünün ne denli hızlı bir şekilde büyüdüğünün ve oyuncuların popülaritesinin artışının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem