İş'te Gündem

İstanbul Ataköy'de 14 milyonluk gasp

İstanbul Ataköy’de bankaya para yatırmaya giden 4 kuyumcu çalışanı silahlı gasba uğradı. Para taşınan aracı çapraz ateşe tutan gaspçılar 14 milyon liralık dolar ve euro’yu alıp kayıplara karıştı
İstanbul Ataköy'de 14 milyonluk gasp
Haberler / GÜNDEM
31 Ekim 2023 Salı 08:24

İstanbul Bakırköy'de dün saat 11.30 sıralarında gasp dehşeti yaşandı. Kapalıçarşı'da döviz ve kuyumculuk işi yapan O.Ç., A.Ç., S.K. ve İ.D., aynı araçla Ataköy 5. Kısım'daki bir bankaya yaklaşık 14 milyon liralık dolar ve euro yatırmaya gitti.

SİLAHLA ATEŞ AÇIP PARAYI ALDILAR

Sabah'ın haberine göre paraları bagajda tutan kuyumcular, araçtan inip bankaya yönelecekleri sırada kimliği belirsiz silahlı ve maskeli 4 kişi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Aracı çarpraz ateşe alan gaspçılar, araçtaki para dolu iki çantayı alarak kaçtı. Olayda açılan ateş sırasında kuyumculardan O.Ç. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı kuyumcu O.Ç. Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer 3 kişinin durumunun iyi olduğu ve ifade vermek üzere emniyete götürüldüğü belirtildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, gasp dehşetinin yaşandığı alanda ve araçta inceleme yaptı. Olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu.

Silahlı saldırganların 3 otomatik ve 1 yarı otomatik silah kullandığı tespit edildi. Polis ekipleri, gasp olayını gerçekleştiren 4 şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem