İş'te Gündem

İş hukuku değerlendirme sempozyumu yarın başlıyor

Türkiye Adalet Akademisi, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ve Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) iş birliğinde bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan “İş Hukuku Değerlendirme Sempozyumu" yarın başlıyor.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
20 Mayıs 2022 Cuma 00:00

Bölge Adliye Mahkemelerinin iş hukuku alanındaki kararlarının değerlendirileceği sempozyum iki gün sürecek.

Türkiye Adalet Akademisi ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) arasında geçtiğimiz yıl imzalanan iş birliği protokolü çerçevesinde Bölge Adliye Mahkemeleri’nin iş hukuku alanındaki kararlarının değerlendirileceği sempozyum yarın başlıyor.

Kamu, işçi ve işveren olarak sosyal diyalog odağında hareket edilen sempozyumda, yargı kararlarının çalışma ilişkisinin her iki tarafı açısından değerlendirilmesi çalışma hayatına da büyük katkı sağlayacak.

#reklam#

Sonraki yıllarda da geleneksel hale getirilmesi hedeflenen “İş Hukuku Değerlendirme Sempozyumu”na  Türkiye Adalet Akademisi ve TİSK ile birlikte bu yıl Türk-İş ev sahipliği yapacak. 

Sempozyuma Yargıtay İş Hukuku Dairelerinin Başkan ve Üyeleri, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanları ile Bölge Adliye Mahkemesi İş Hukuku Daireleri’nin Başkan ve Üyelerinin yanı sıra Konfederasyon üyelerinin hukukçuları da katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem