İş'te Gündem

İpek Kıraç'ın mega yat fabrikasında yangın

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç'ın sahibi olduğu yat üretim fabrikasının deposunda yangın çıktı.
İpek Kıraç'ın mega yat fabrikasında yangın
Haberler / BUSİNESSCLASS
7 Ağustos 2024 Çarşamba 15:40

Bursa-Yalova kara yolunda bulunan ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi İpek Kıraç'ın sahibi olduğu yat üretim fabrikasının kimyasal depo kısmında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Fabrika çalışanlarının tahliye edildiği yangın dolayısıyla olay yerine çok sayıda itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekibi sevk edildi.

Depodaki yangın, 20 araç desteğindeki 70 personelle yaklaşık 4 saatlik müdahaleyle fabrikaya sıçramadan kontrol altına alındı.

Ekiplerin depodaki söndürme ve soğutma çalışmaları devam ediyor.

LÜKS MEGA YATLARI TANITMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Yalıkavak'ta bir tanıtım düzenleyen iş insanı İpek Kıraç, Sirena Marine'de üretilecek, yeni lüks mega yatların tanıtımını gerçekleştirmişti.

Kıraç'ın davetiine iş ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katılmıştı.

Kıraç, "Yeni pazarlar ve yeni ürünlerle büyüyeceğiz" diyerek, markasına dair hedefini açıklamıştı.

SİRENA MARİNE'DEN AÇIKLAMA

Sirene Marine tarafından yapılan resmi açıklamada, “Bu süreçte işlerimizin aksamaması için gerekli tüm önlemleri ivedilikle almış olup, üretim faaliyetlerimizin en kısa sürede normale dönmesi için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Tesisimizde meydana gelen bu üzücü olay nedeniyle derin bir üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine, güvenlik güçlerine, sağlık personeline ve bizzat olay yerinde konuyu takip ederek bizlere destek olan; Gemlik Kaymakamımıza, Orhangazi Belediye Başkanımıza, Orhangazi İlçe Jandarma Komutanımıza, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Daire Başkanımıza ve Jandarma Bölge Komutan Yardımcımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu tür bir olayın bir daha yaşanmaması için gerekli tüm tedbirleri almaya ve güvenlik standartlarımızı daha da güçlendirmeye devam edeceğimizi ifade eder, kamuoyuna ve tüm paydaşlarımıza anlayışları ve destekleri için teşekkür ederiz” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem