İş'te Gündem

ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor

TOBB ve ICC Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun girişimleriyle Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan ‘ICC Girişimcilik Merkezi İstanbul'da açılıyor.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
21 Şubat 2020 Cuma 00:00

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) ve ICC Türkiye Milli Komitesi tarafından kurulan ‘ICC Girişimcilik Merkezi – İstanbul Bölge Ofisi, 24 Şubat Pazartesi günü İstanbul Facebook İstasyon’da düzenlenecek tören ile açılacak.

Törende, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB ve ICC Türkiye Milli Komitesi Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ICC Genel Sekreteri John Denton, Habitat Derneği Kurucusu ve Başkanı Sezai Hazır, Facebook Derya Matraş birer konuşma yapacak.  Facebook İstasyon ücretsiz... Hisarcıklıoğlu: Sosyal medyada laf değil iş üretelim

TOBB, ICC ve ICC Türkiye Milli Komitesi arasında Türkiye ve bölgede girişimcilik faaliyetlerinin geliştirilmesine ilişkin işbirliği anlaşmasının imzalanacağı törende, ICC’nin Facebook İstasyon’a ortaklığı da başlatılacak.

Açılışın ardından “ICC Girişimcilik Merkezinin ilk bölgesel ofisi olarak İstanbul: Yatırımcı ve Girişimci Perspektifi” ve “Inovasyon, eğitim ve girişimcilik: İstanbul’un dünya ile bağlantısı” başlıklı paneller düzenlenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem