İş'te Gündem

Hatay'da sosyal medya için aylık 500 Bin TL harcama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerden önce vizyonsuzlukla suçladığı Hatay’a sonunda vizyon geldi. Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesaplarının yönetilmesi için ayda 500 bin lira para ödeyecek.
Hatay'da sosyal medya için aylık 500 Bin TL harcama
Haberler / GÜNDEM
1 Eylül 2024 Pazar 21:33

MedyaRadar’dan Ercan Öztürk’ün haberine göre, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 Şubat 2024 tarihinde düzenlenen aday tanıtım toplantısında ‘Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez.

Hatay'a geldi mi? Şu anda Hatay garip kaldı, mahzun kaldı. Hatay, kamu yatırımlarını noksansız alsa da yereldeki vizyon eksikliği nedeniyle potansiyelini açığa çıkmakta zorlanan şehrimiz’ sözleri depremzedelerin ve muhalefetin tepkisini çekmişti.

YEREL SEÇİMİN TARTIŞILAN ADRESİYDİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerde en çok tartışmalar Hatay’da yaşandı. Seçim gecesi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, oy pusulalarının taşınma sürecinde usulsüzlük iddiasında bulunarak "Hatay halkının iradesini kimseye teslim etmeyeceğiz" açıklamalarını yaptığı sırada Cumhur İttifakı adayı Mehmet Öntürk zafer konuşması yapıyor, bir gün sonra da mazbatasını alarak Hatay’a vizyon katacak projelerine start veriyordu.

İŞTE BAŞKANIN VİZYONU!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, potansiyelini açığa çıkarmak için harekete geçti. Sosyal medya hesaplarının yönetilmesi için ihale yaptı.

1 Ağustos 2024 tarihinde yaklaşık maliyeti 2 milyon 56 bin TL olan ihale pazarlık usulü yapıldı. Üç firmanın davet edildiği ihaleyi Ankara’da bulunan Manifest Group Reklam Organizasyon şirketi kazandı.

Belediye ile ihaleyi kazanan şirket 16 Ağustos 2024 tarihinde sözleşme yaptı. Sözleşmenin bedeli ise 2 milyon 15 bin TL oldu. Dört aylık sosyal medya hesap yönetimi için aylık ödenecek para 500 bin TL olacak.

Vatandaşın öncelikli olarak onlarca sorunu varken Başkan Öntürk’ün sosyal medya hesaplarının yönetimine milyonlar harcaması çok konuşulacağa benziyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem