İş'te Gündem

Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarına boğuldu

EURO 2024 Çeyrek Final maçında ilk yarısını önde tamamladığı maçta Hollanda'ya yenilerek elenen Türkiye A Milli Futbol Takımı Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, gözyaşlarını tutamadı.
Hakan Çalhanoğlu gözyaşlarına boğuldu
Haberler / SPOR
7 Temmuz 2024 Pazar 00:32

Almanya'da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Çeyrek Final maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak elendi.

İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı maçta üst üste yediği gollerle rakibine boyun eğen Türkiye, EURO 2024 macerasına çeyrek finalde veda etti.

Karşılaşmanın son düdüğü ile birlikte yere yığılan Milli Takım futbolcuları, büyük üzüntü yaşadı. Milli Takım Kaptanı Hakan Çalhanoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı.

Tribünleri dolduran Türk taraftarlar ise futbolculara alkışları ile destek verdi. Milliler de taraftarlara yine alkışla karşılık verdi. 

Karşılaşmanın ardından TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu "Buraya kadar gelmek büyük bir gurur. Tüm takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Gönül isterdi ki daha ilerilere gidelim ama futbolda yenilmek de var.

Bizim arkamızda duran bütün taraftarlarımıza teşekkür ederim. Taraftarlar bizi maç sonrası ayakta alkışladı. Yola devam edeceğiz" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem