İş'te Gündem

Erdoğan: Düşmanlarımıza hodri meydan diyoruz

"Yunanistan ve Fransız halkı, kifayetsiz yöneticileri yüzünden başlarına gelecekleri biliyor mu?"
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
30 Ağustos 2020 Pazar 00:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Harp Okulları'nın Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Yunanistan ile Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin olarak, "Düşmanlarımıza hodri meydan diyoruz" diyen Erdoğan, "Yunanistan ve Fransız halkı, kifayetsiz yöneticileri yüzünden başlarına gelecekleri biliyor mu?" ifadelerini kullandı.

"Terörle mücadelemize, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere bölgedeki hak ve menfaatlerimize yönelik tehditler de eklendi" diyen Erdoğan, "Biz mücadeleden kaçmayız. Biz bu mücadelede şehitler vermekten çekinmeyiz" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Dünyanın pek çok yerinde yabancı, İslam, Türk düşmanlığının ayyuka çıktığı bir önemden geçiyoruz. Buna rağmen her olumsuz konuda Türkiye'nin ne çıkarılıyor olması ülkemizle ilgili bir hassasiyetin değil zihinlerin gerisindeki faşizmin işaretidir. Maalesef ülkemizdeki bazı kesimlerde bilerek veya bilmeyerek bu sinsi oyuna alt olmaktadır. Batı ülkelerinin çok daha beter düzeyde yaşadığı sıkıntıların sadece Türkiye'ye mahsus gibi gösteren kampanyaların asla iyi niyetli olmadığını düşünüyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem