İş'te Gündem

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Manhattan' cevabı: Ancak turistik seyahat yaparsın

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'nda Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
14 Ekim 2022 Cuma 00:00

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

Açılışını yapmak üzere bir araya geldiğimiz Zeytinburnu 5 telsiz millet bahçesinin içindeki oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları etkinlik alanlarıyla ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Millet Bahçemiz bünyesindeki Buz Adası'nın da tüm vatandaşlarımız tarafından beğeniyle karşılandığına inanıyorum.

#reklam#

Her Millet Bahçesi gibi burada da bir kütüphanemiz bulunmaktadır. Hanımlara hitap eden spor merkezi de Buz Adası bünyesinde faaliyete geçmiştir.

Bir süredir sizlere hizmet veren 5 Telsiz Millet Bahçemizin bugün resmi açılışını yapıyoruz.

Dün akşam Kazakistan Astana'dan geldim. Ondan önce Semerkant'taydım. Yine yakında Özbekistan Semerkant'a gidiyorum. Ardından inşallah Endonezya'da G20 Zirvesi'ne katılacağız. Bizim bu gidişlerimiz birilerinin gidişlerine benzemez.

5 Telsiz Millet Bahçemizin ve bünyesindeki tüm tesislerin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere tüm arkadaşlarımızı, yüklenici firma dahil kutluyorum. Bu vesileyle milletimizin özellikle millet bahçeleri yatırımlarını AK Parti iktidarıyla tanıdığını da ifade etmek isterim.

Şu anda Millet Bahçemizin içinde kitabe anıtı yer alan 15 Temmuz şehidimiz Kurmay Albay Sait Ertürk'ü rahmetle yad ediyorum. Şehitlerimiz ve gazilerimizin bize emaneti olan bu vatanı eserlerimizle, hizmetlerimizle, yatırımlarımızla donattığımız gibi yeri geldiğinde kanlarımızla sulamasını bildiğimizin son örneği 15 Temmuz'dur. Rabbimden bir daha ülkemize böyle kara geceler yaşatmamasını niyaz ediyorum.

#reklam#

İstanbul sadece ülkemizin değil tüm bölgenin tüm dünyanın gözde şehridir. İstanbul başka. Onun için İstanbul aşığı bir Cumhurbaşkanınız olduğunu bilin.

Biliyorsunuz geçtiğimiz haftalarda ilk evim ilk iş yerim adıyla 500 bin konut 1 milyon arsa 50 bin iş yeri hedefiyle yeni bir kampanya başlattık. Türkiye'ye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız.

Bay Kemal Manhattan'da: Hayırlı olsuna geldim

Kardeşlerim şunu açıkça söylüyorum; bu CHP, bu Bay Kemal... Bay Kemal sen bizim Türkiye'de, Türkiye dışında kazandırdığımız eserlerle ancak turistik seyahat yaparsın.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem