İş'te Gündem

EcoVadis’ten Poliport Kimya’ya “Altın Bilinirlik Seviyesi” Ödülü

Polisan Holding’in bağlı ortaklıklarından Poliport Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Poliport Kimya”), şirketlerin sürdürülebilirlik performansını değerlendiren küresel derecelendirme platformu EcoVadis tarafından “Altın Bilinirlik Seviyesi” ödülü almaya layık görüldü.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
28 Kasım 2019 Perşembe 00:00

Poliport Kimya sosyal ve çevresel uygulamaları, iş etiği ve sorumlu satın alma başlıklarında yapılan değerlendirme kapsamında tüm kategorilerde ortalamanın üzerinde derece kaydederek en iyi yüzde 5’lik dilimde yer almayı başardı.

Geçtiğimiz yıl da “Gümüş Bilinirlik Seviyesi”nde ödüllendirilen Poliport Kimya, performansını, müşterilerine sunduğu hizmet kalitesini, dijital dönüşüme odaklanan ve operasyonel verimliliği yüksek süreçlerini, çevreyi koruyan kurumsal uygulamaları ile sürekli iyileştirerek, bu yıl başarısını “Altın” kategoriye taşıdı.

Poliport Kimya Genel Müdürü Fırat Yemeniciler; “Operasyonel faaliyetlerimizin sürdürülebilirlik performansları, işimizin çıktılarına da yansıyor. Bu nedenle, sürdürülebilir tedarikçi olma yolundaki uygulamalarımızın, EcoVadis platformunda altın ödül ile taçlandırılmasının da küresel pazardaki konumumuzu daha da güçlendirecek bir unsur olduğuna ve tedarikçilerimizin stratejik karar verme süreçlerinde Şirketimiz açısından olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem