İş'te Gündem

Dünyanın zirvesinde bir Türk: Hisarcıklıoğlu, Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığı'nı devraldı

115 ülkenin odalarını bir çatı altında birleştiren Dünya Odalar Federasyonu’nun Başkanlığı’na seçilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığı devraldı.
Dünyanın zirvesinde bir Türk: Hisarcıklıoğlu, Dünya Odalar Federasyonu Başkanlığı'nı devraldı
Haberler / EKONOMİ
29 Ekim 2023 Pazar 14:08

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, 115 ülkenin ticaret ve sanayi odalarını ve birliklerini bir çatı altında toplayan Dünya Odalar Federasyonu’nun (World Chamber Federation - WCF) Başkanlığını devraldı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamda, "115 ülkenin üye olduğu Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığı görevini Paris’te bir önceki başkan, dostum Nicolas Uribe’den devraldım.

Bu kapsamda Dünya Odalar Federasyonu Başkanı olarak Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Yönetim Kurulu toplantısına katıldım. Gelecek dönem önceliklere ilişkin stratejimizi ve hedeflerimizi yönetim kurulu üyeleriyle istişare ettik" dedi.

2023 – 2025 döneminde dünya odalarını yönetecek olan Hisarcıklıoğlu,  “Bu platformda Türk bayrağını dalgalandırmak benim için büyük bir onurdur” demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem