İş'te Gündem

Dericiler İTO'da ortak aday çıkaracaklar

Deri sektörünün 2 önemli STK’sı, İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) 9 Kasım'da yapılacak seçimlerde 34. Deri Kürk Saraciye Komitesi için birlikteliği sağlamak adına, meclis üyeliği ve komite için ortak adaylar belirledi.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
26 Ekim 2022 Çarşamba 00:00

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD) ve Kürk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (KSİAD) sektörün geleceği için ortak  adaylar belirlediklerini duyurdu.

İstanbul Ticaret Odası'nda (İTO) 9 Kasım'da yapılacak komite seçimlerinde sektörlerde çalışmalar hız kazandı. Yapılacak komite seçimleri için de pek çok aday açıklama yapmaya başladı.

#reklam#

TDKD ve KSİAD da 34. Deri Kürk Saraciye Komitesi ve Meclis Üyeliği için ortak adaylar üzerinde anlaştıklarını açıkladı.

DERİ SEKTÖRÜNDE TEMSİLİYET ARTACAK

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran TDKD Başkanı Gürkan Gözmen, “KSİAD ile gerçekleştirdiğimiz protokol ile ortak adaylar çıkarmaya karar verdik. Sektörümüzün geleceği için bölünmüşlüğü engelleyeceğiz. Deri Kürk Saraciye sektörü son yıllarda yaşanan gelişmelerden en çok olumsuz etkilenen sektörlerin başında geliyor. Sektörümüzde bu kadar sorun varken birlik ve beraberlik adına, sektörümüzün geleceği için ortak  adaylar çıkarmayı kararlaştırdık. Bu kararımızın sektörümüzün daha iyi temsil edilmesine katkı sunacağına inanıyoruz.” dedi.

'SORUNLARIMIZ ORTAK'

Sektörle birlikte hareket edeceklerini söyleyen Kürk Sanayicileri ve İş Adamları Derneği( KSİAD) Başkanı Ali Yavuz Boynukısa, ise Kürk ve Deri Konfeksiyonu birbirini tamamlayan sektörler olduğunu ifade etti. Boynukısa, "İki sektörün sorunları aynı. Sektörün sorunlarını bilen, birlik ve beraberliği sağlamak adına ortak aday çıkarma kararı aldık." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem