İş'te Gündem

Demirören Medya'da küçülme: Bölge eklerini kapattı

Geçtiğimiz günlerde bünyesine bağlı gazeelerde çalışan 14 gazeteciyi işten çıkartan Demirören Medya Grubu, Hürriyet’in Ankara ve İzmir dışındaki bölge temsilciliklerini kapatıyor.
Demirören Medya'da küçülme: Bölge eklerini kapattı
Haberler / MEDYA
11 Ağustos 2023 Cuma 08:59

Demirören Medya Grubu’nda küçülme devam ediyor. Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul matbaasını ve bölge matbaalarını kapatma kararı alarak satışa çıkaran Demirören grubu, şimdi de Hürriyet’in Ankara ve İzmir dışındaki bölge temsilciliklerini kapatıyor.

Duvar'ın haberine göre; Akdeniz, Çukurova, Bursa ve Afyonkarahisar bölge ekleri yarından itibaren çıkmayacak. Bazı bölgelerde temsilcilerin göreve devam edeceği öğrenilirken, karar çalışanlara yönetim tarafından henüz tebliğ edilmedi.

Gün sınırlaması yapılmıştı

2022’nin aralık ayında matbaalarını kapatan ve 2023’ün ocak ayında gazetelerin bölge kadrolarında küçülmeye giden Demirören grubu, o dönemde çalışanlarının bir kısmının da işine son vermişti.

Bu karardan önce haftanın her günü yayımlanan Hürriyet’in bölge ekleri, kadrolardaki daralmadan sonra belirlenen günlerle sınırlandırılmıştı. Hürriyet’in sadece Ege eki haftanın tamamında çıkarken, Ankara eki haftada 6 gün, Akdeniz eki 5 gün, Çukurova eki 5 gün, Bursa eki sadece hafta sonu, Afyonkarahisar eki de perşembe günleri yayımlanıyordu.

 

Demirören Medya'da küçülme hareketi mi? İşten çıkarmalar başladı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem