İş'te Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Erkan Mumcu ile sürpriz görüşme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı'nda Erkan Mumcu ile görüştüğü belirtildi.
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
13 Şubat 2022 Pazar 00:00

Sabah gazetesi Mahmut Övür, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iki buçuk ay önce  eski Kültür ve Turizm Bakanı ve eski Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ile Dolmabahçe Sarayı'nda 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdiğini yazdı. Övür görüşmenin bugüne kadar 'ustaca' saklandığını belirtti.  Eski bakan Erkan Mumcu'nun yasak aşk yaşadığı gazeteci kim?

Övür yazısında, "Şimdi size siyaset kulislerine bile henüz inmemiş, bugüne kadar da ustaca saklanmış bir görüşmeden söz edeceğim.

Çok değil, iki-iki buçuk ay önce Dolmabahçe Sarayı'nda Başkan Erdoğan'ın konuğu Erkan Mumcu'ydu. Denilenlere göre yaklaşık 3 saat süren baş başa bir görüşme gerçekleşti.

Bu nedenle, Dolmabahçe görüşmesinin eski bir başbakan ile bakanı arasındaki görüşmeden çok daha fazlası olduğuna şüphe yok.

Ne konuşulduğu bilinmese de görüşmenin siyaset ağırlıklı olduğunu tahmin etmek zor değil. Ayrıca Başkan Erdoğan'ın yakın geçmişte bu tür etkili hamleler yaptığı da biliniyor." ifadesini kullandı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem