İş'te Gündem

CHP lideri 5 aylık masrafı üstlendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir depreminde evi yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendiği öğrenildi...
Player yükleniyor...
Haberler / GÜNDEM
4 Kasım 2020 Çarşamba 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, İzmir depreminde evi yıkılan ve hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendiği öğrenildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün yaptığı açıklamada, 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasını başlattı. Kampanya, ev ihtiyacı olan depremzedeler ile bu ihtiyacı karşılamak isteyen vatandaşları buluşturuyor. Dün saat 16.30'da başlatılan kampanyaya ise ilgi büyük.

Edinilen bilgiye göre; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir depreminde evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlar için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına destek vererek bir ailenin 5 aylık masrafını üstlendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem