İş'te Gündem

Bakan Karaismailoğlu Çamlıca Kulesi’nin açılacağı tarihi açıkladı

Karaismailoğlu, haziranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği ve en kısa sürede açılması talimatını verdiği kulede incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
24 Ağustos 2020 Pazartesi 00:00

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden Küçük Çamlıca TV Radyo Kulesi'ni eylül ayında hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.

Adil Karaismailoğlu, haziranda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaret ettiği ve en kısa sürede açılması talimatını verdiği kulede incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Kulenin mekanik sistemlerinin montajının ve devreye alınma işlemlerinin, pano ve trafoların montajlarının, saha içi yol imalatlarının, yapısal peyzaj imalatlarının ve amfitiyatro imalatlarının tamamlandığını vurgulayan Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla projedeki yeşil alan kapasitesinin de artırıldığını belirtti.

Projenin öneminin farkında olduklarını belirten Karaismailoğlu, "İnşallah kuleyi eylül ayı içinde hizmete açmayı planlıyoruz" diye konuştu. Bakan, "Seyir terasları da olan 369 m yüksekliğindeki Çamlıca Kulesi eşsiz boğaz manzarasıyla cazibe merkezine dönüşecek." dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem