İş'te Gündem

Asgari ücret görüşmeleri takviminin belirleneceği toplantı ertelendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Bakan Bilgin'in TİSK ve Türk-İş başkanlarıyla görüşmesinin Perşembe gününe ertelendiği belirtildi.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
29 Kasım 2022 Salı 00:00

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol'un katılımıyla bugün (Salı) yapılması planlanan Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesine ilişkin toplantının 1 Aralık'a ertelendiği bildirildi. Bakan Bilgin'den 'asgari ücret' açıklaması: Yarın görüşeceğiz

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Bilgin, Asgari Ücret Tespit Komisyonu çalışma takviminin belirlenmesi için perşembe günü, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile bir araya gelecektir" denildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Salı günü TİSK ve Türk-İş başkanlarıyla görüşeceğini, görüşmede asgari ücretin belirlenmesine ilişkin takvime karar verileceğini duyurmuştu. Bakan Bilgin "Biz davet ettik birlikte takvime karar vereceğiz" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem