İş'te Gündem

Aras Holding patronu Baran Aras ile Elif İnci boşanıyor

Sosyetenin ünlü çifti Baran- Elif İnci Aras cephesinden üzücü haber! Holding patronu Baran Aras ile yönetim kurulu başkan yardımcısı olan 12 yıllık eşi Elif İnci Aras boşanıyor. 
Aras Holding patronu Baran Aras ile Elif İnci boşanıyor
Haberler / BUSİNESSCLASS
17 Haziran 2023 Cumartesi 11:39

Elif Hanım, dün mahkemeye boşanma dilekçesini verdi. 9 yaşında bir oğulları olan çiftin ayrılık nedeni merak konusu. Aras çifti, iki yıl önce Manhattan'ın 'en havalı' adreslerinden 5'inci Cadde'deki Trump Tower'da, 2.5 milyon dolara ev alıp eski ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania'ye komşu olmuştu.

Günaydın'dan Bülent Cankurt’un haberine göre, İnci Aras, 12 yıllık eşinden boşanmak için dün mahkemeye boşanma dilekçesi verdi. 

Sosyetede mutluluklarıyla örnek gösterilen, lojistik şirketiyle tanınan bir holdingin patronu Baran Aras ile aynı holdingin yönetim kurulu başkan yardımcısı olan 12 yıllık eşi Elif İnci Aras boşanıyor. Evet, yanlış okumadınız; Elif İnci Aras, dün mahkemeye boşanma dilekçesini verdi bile...

Peki, mutlulukları parmakla gösterilirken Aras çifti neden boşanıyor?

Sebebini öğrenemedim ama Elif Hanım'ın bir anda boşanmak için mahkemeye başvurması benim aklıma 'üçüncü şahsı' getiriyor.

Artık evliliği, ihanet mi yoksa başka bir sorun mu bitirdi bilmiyorum ama 9 yaşında bir oğulları da olan çift umarım en az hasarla boşanmayı başarır..

Bu arada Aras çifti, iki yıl önce New York Manhattan'ın 'en havalı' adreslerinden 5'inci Cadde'deki Trump Tower'da, 2.5 milyon dolara ev alıp ABD eski başkanı Donald Trump ve eşi Melania'ye komşu olmuştu.

Bakalım hangisi Trump çiftine komşu olmaya devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem