İş'te Gündem

Anlaşma imzalandı! Profilo AVM'nin yerine konut projesi geliyor

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. portföyünde yer alan Profilo Alışveriş Merkezi’nin konut projesine dönüşümü için Artaş İnşaat ile sözleşme imzaladı.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
9 Ocak 2023 Pazartesi 00:00

İş GYO, Türkiye’nin en eski alışveriş merkezlerinden biri olan Profilo AVM’yi portföyüne dahil edilmesinin ardından, Artaş İnşaat ile proje geliştirilmek üzere arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı.

Sözleşmeye göre, Artaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., arsa üzerinde tüm giderleri kendisi tarafından karşılanmak ve inşa edilecek bağımsız bölümleri üçüncü kişilere satmak üzere proje geliştirmesi, proje satışları kapsamında elde edilecek gelirler üzerinden İş GYO’ya en az 65 milyon USD+KDV değerinde hasılat payı ödemesi belirlendi. 

1998 yılında kapılarını açan ve İstanbul Şişli ilçesi Mecidiyeköy sınırları içerisinde yer alan Profilo AVM, 2410 ada, 246 parselde, 15.963 m2 alana sahip arsa üzerinde yer alan, 60 bağımsız bölümden oluşan “Alışveriş Merkezi” nitelikli taşınmaz ile 9221 ada, 1 parselde, 2.686,34 m2 alana sahip.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem