İş'te Gündem

Ankara'da taşınmaz satışı!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı’nın iki taşınmazı ile Van Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı'nın taşınmazlarının satışından toplam en az 167 milyon TL gelir bekleniyor.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
5 Eylül 2022 Pazartesi 00:00

Bugün Resmi Gazetede Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı’nın iki taşınmaz satış ihale ilanı yayımlandı. İhaleler 21 Eylül 2022 günü yapılacak.

Ankara - Çankaya/Anıttepe Mahallesindeki tapu alanı 797 m² olan arsası ile üzerindeki apartman ile Battalgazi Mahallesindeki 3.420 m² yüzölçümlü taşınmazını satışa çıkardı. Anıttepe’deki taşınmazı için 39 milyon 950 bin lira (+ yüzde 18 KDV); Battalgazi’deki taşınmazı için ise 34 milyon 200 bin (+ yüzde 18 KDV) tahmini bedel belirlenmiş. Belediye iki taşınmazının satışından en az 74 milyon lira gelir bekliyor.

Van Valiliği'nin ihale ilanında ise, mülkiyeti Van Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına ait, Şerefiye Mahallesindeki 942,34 m²'lik taşınmazın 2886 sayılı Yasanın 37’nci maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile satılacağı duyuruldu. Tahmini bedel olarak 93 milyon 200 bin lira belirlendiği belirtiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem