İş'te Gündem

AnadoluJet yurt içi seferlere başlıyor

Korona virüs nedeniyle uçuşlar askıya alınmışken AnadoluJet'in 1 Mayıs'tan itibaren yurt içi seferlere başlayacağı ortaya çıktı.
Player yükleniyor...
Haberler / EKONOMİ
16 Nisan 2020 Perşembe 00:00

Korona virüs nedeniyle Anadolu Jet yurt dışı seferlerini 20 Mayıs, yurt içi seferlerini de 1 Mayıs tarihine kadar askıya almıştı.

Salgın nedeniyle tedbirlerin en üst düzeye alınması ve hafta sonları sokağa çıkma yasakları getirilmesine rağmen söz konusu firmanın 1 Mayıs'tan itibaren bilet satışlarına başladığı görüldü.

Söz konusu firmanın resmi internet sitesinden yapılan bilet alma işleminde Ankara ve İzmir'e seferlerin 1 Mayıs itibariyle başladığı görülüyor.

Firmadan daha önce yapılan açıklamada "Yeni koronavirüs (COVID-19) küresel salgını sebebiyle, resmi otoritelerce alınan kararlar ve sizlerin sağlığı için aldığımız önlemler doğrultusunda; Tüm dış hat uçuşlarımız 20 Mayıs 2020 tarihine kadar durdurulmuştur. Tüm iç hat uçuşlarımız 1 Mayıs 2020 tarihine kadar durdurulmuştur." ifadelerine yer verilmişti.

Uçuşların ileri bir tarihe yasaklanabilme ihtimali devam ederken AnadoluJet'in  bilet satışına başlaması tartışmaları da beraberinde getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem