İş'te Gündem

Aksiyon filmi gibi! Trabzonspor turu 2-1'le geçti

Trabzonspor Sparta Prag maçı ile UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu heyecanı devam etti. 1470 gün sonra Trabzon bir Avrupa maçına ev sahipliği yaptı, Trabzonspor inanılmaz maçta sahadan 2-1 galip ayrıldı ve turu geçti!
Player yükleniyor...
Haberler / SPOR
15 Ağustos 2019 Perşembe 00:00

Trabzonspor Sparta Prag maçı ile UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu heyecanı devam etti. 8 Ağustos’ta oynanan ilk maçta deplasmanda rakibiyle nefes kesen maçta 2-2 berabere kalan Fırtına, seyircisinin önünde bu sezonki ilk maçında heyecan dolu bir resital sundu ve sahadan 2-1 galip ayrılarak turu geçti. 11’de Sörloth temsilcimizi öne geçirdi, 78’de Hlozek skoru eşitledi. Ama ne olduysa son bölümde oldu!

Aksiyon filmi gibi!

Tam 8 dakika süren uzatma bölümünde Anthony Nwakaeme adeta şov yaptı ve Fırtına dört net gol pozisyonundan faydalanamadı. 90+6’da ise Sosa’nın yerde kaldığı pozisyonda penaltı kararı çıktı. Topun başına Nwakaeme geldi ancak gecenin başarılı isimlerinden kaleci Nita 90+7’de penaltıya izin vermedi.

Pozisyonun devamında Prag’ın kazandığı serbest vuruş sonrasında gerçekleşen kontratakta Filip Novak orta sahanın gerisinde aldığı topu kaleye kadar taşıdı ve Nita’yı mağlup ederek 90+8’de skoru tayin etti! Trabzonspor yaşattığı heyecan ile oynadığı keyifli oyunla alkış aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNDEM EKONOMİ İŞTEFİNANS BUSİNESSCLASS DÜNYA SPOR YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ İŞTEMAGAZİN OTOMOTİV LİFESTYLE
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 İş'te Gündem